blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Färger på natten

Publicerad 2012-10-16 21:50:03 i Allmänt,

Det var en ny vecka och det var dags att ta sig till ishallen igen, snacka lite gött i omklädningsrummet och köra en lättare träning. Sötman av vinsten låg fortfarande kvar och alla var givetvis nöjda men det var bara en seger och vi har mycket kvar att uträtta i denna serie. Det är ny match på fredag och det är hemmapremiären det kommer säkert mycket folk och lite av en fest.

Kalle Haag ramla in i omklädningsrummet med ett brev från polisen. Denna kriminella bubbla han levt i början tydligen spricka nu och han tittade över axeln flera gånger la jag märket till. Det var i och för sig ganska korkat för han har bara en vägg bakom sig och den lär inte direkt bunta ihop honom och slänga in honom i häktet. Vi får se om han dyker upp i morgon eller om han skakar galler.

Familjen Karlsson Granath hade ett extra stolt ögonblick under söndagens match. Vid varje båsdörr de båda sönerna i familjen och på läktaren satt våra stolta föräldrar och skröt. Titta så snabba de är på att öppna dörrarna sa pappa. Mamma var inte sen utan la till, Stivie har öppnat båsdörrar i större delen av södra Sverige. Det var en stor stund för våra föräldrar. Förhoppningsvis så får de se oss spela någon gång också. För min kära mors hjärta är det kanske bäst att vi öppnar dörrarna.

Mjölby Hockey som gett oss så fina istider redan från början såg med glädje till att vi fick gå på ännu senare än vanligt igår. En halvtimme efter utsatt tid fick vi äntligen entra isen och börja träna. Det vore inte alls så farligt om det hände mellan 18.00 och 18.30 men när det händer mellan 22.10 och 22.40 då är det lite mer osexigt. Vad berodde då förseningen på? Jo Mjölby skulle ta kort med sina lag. Min tanke är att kunde det inte skett en tisdag eller torsdag då det inte är någon annan förening som ska gå på efter. Och med tanke på att man väntat till mitten av oktober med att ta korten så kan det inte vara allt för bråttom att få fram dom. Men tack så mycket MHC 50 min träning räcker för oss.

Om någon fick stå och köa i en tunnel i centrala Mjölby igår så kan jag meddela er att det var tack vare Robert Norin. Han har haft sitt körkort i ca 9 år och har fortfarande inte lärt sig att en bil inte klarar av att gå på luft(än). Så han körde helt enkelt slut på bensin i tunneln och vart stående. Nästa gång ni hamnar i en bil kö i Mjölby ta då fram dunken och gå längst fram och titta ifall det är Nokke som står där och behöver lite bensin.

För övrigt såhär efter en halvlek ser det ut som Sverige behöver en hel del stöd och kanske en magisk ande.

Over and out

Kommentarer

Postat av: Mamma Stivie

Publicerad 2012-10-19 17:17:13

I så fall bara på matcher där BRS och HCW möts. Och förresten är det bra med lite snabbare genomströmning ibland.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela