blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Var är Nisses axel

Publicerad 2012-10-18 17:22:04 i Allmänt,

Gårdagens träning var den sista innan den stundande hemmapremiären i morgon. På andra sidan kommer HF Linköping att stå. Har inte en aning om vad de presterat på försäsongen men de vann i alla fall sin första match i serien med 4-1 mot Make Believes, så det är en tidig seriefinal. Vi kommer tokladdade till matchen, vi ska visa oss från vår allra bästa sida inför hemmapubliken.

Dessvärre råka vi ut för ett stort avbräck igår. Viktor ”Nisse” Nilsson ramlade igår på träningen och åkte in i sargen. Det hela såg inte speciellt farligt ut, men Nisse tog sig genast ut till båset och han är inte den som gnäller för minsta lilla. När han väl dragit av sig utrustningen så stod en del av hans axel ut, det såg verkligen inte ut som det skulle. Idag har jag fått information om att Nisse kommer vara sjukskriven i minst tre veckor men han behöver i alla fall inte operera axeln, men axlar är knepiga har du dragit den ur led en gång så är det lättare att du gör det igen. Vi hoppas alla att Nisse bli kry snart, jag blir väldigt ensam till jobbet utan Nisse. Det blir ett hål i mig.

Men det var inte bara missär igår. Kalle Haag som för övrigt blivit ännu mer paranoid och nu tror att han har span på sig efter tisdagens inlägg lagade vår subwofer igår. Men han var inte ensam bröderna Karlsson var givetvis med på ett hörn. Och nu funkar vår subwofer hur bra som helst, det kommer bli ett ordentligt dunk innan och efter matchen i morgon. Det kommer vara en grym tillgång till morgondagens öl-lotteri. Bra jobbat grabbar.

Bloggen måste givetvis gratulera svenska landslaget som tog sig ordentligt i kragen och gick ifatt till 4-4 mot tyskarna borta. Vilken kämpa insats. Graflund trodde på Sverige hela tiden och det ska han givetvis ha all cred för. Det var mycket intressant att följa det hela på sociala medier där tongångarna var väldigt negativ länge men ändrades och vart oerhört positiva i slutet. Det finns väldigt många kappvändare där ute.

I morgon är det som sagt seriepremiär och vi kommer fortsätta med succén där ni kan starta upp hela kvällen på kvarnparken och även få skjuts upp till ishallen för att följa matchen. Vallfärda nu upp till ishallen kanske inte för att se den bästa hockeyn men det kommer vara väldigt underhållande ändå och ni kommer alla få en mycket trevlig kväll.

Over and out  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela