blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

En tjuv i laget

Publicerad 2012-09-11 15:06:07 i Allmänt,

Det är lustigt att man inte kan lämna omklädningsrummet en vecka utan att folk ska spåra ur och falla ur ramarna. 
Nu har det kommit till min kännedom att personer inte ens får ha sina klampor ifred utan blir rånade helt enkelt. Detta är under all kritik man måste kunna känna trygghet i omklädningsrummet annars kan vi aldrig bygga ett starkt lag. 
 
Jag har låtit tankarna vandra iväg och börjat fundera på vem som kan vara den skyldige och jag har fått fram ett antal misstänkta. Vi har t ex Ordförande Almgren som är känd för att stjäla hjärtan, sen har vi Kalle Haag som är stjäl extra kilon mest hela tiden sen har vi även Martin Andersson som stulit ett antal assist i sin karriär. 
 
Dessa tre är enbart toppen av isberget kan vara vem som helst men dessa tre håller jag som skäligen misstänkta. Förhoppningsvis så kan den skyldige visa lite moral och lagkänsla och lämna tillbaka klamporna och be om ursäkt så ska vi låta detta behandlas som en engångs företeelse och glömma det hela direkt och inte prata mer om det. Men om de inte lämnas tillbaka då kan det bli vedergällning och det kommer inte vara roligt. 
 
Jag hoppas det är sista gången jag måste skriva ett inlägg med hot eller det hoppas jag inte alls förresten. 
 
Over and out
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela