blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Kroppen kastar in

Publicerad 2012-09-10 13:03:50 i Allmänt,

Dagen efter årets andra träningsmatch och allt känns precis som vanligt. Ljumskarna är trasiga, höfterna har fastnat i ett trasigt läge och kroppen i allmänhet vill bara kasta in och detta är Filles kropp, tänk då på hur våra andras kroppar känns. Minst lika illa om inte värre.
 
Vi har en match kvar innan vi åker på cup om två veckor. Den är nästa helg mot Skillingaryd borta och det kommer garanterat bli en svårare uppgift en de två tidigare matcherna. Jag tror också det är så att den matchen spelas borta så det blir vår första bortamatch för året så det är nog bara att åka ner dit och köra över dom. Det är alltid den bästa lösninge och med Nokke i stor form både i försvaret (felfri igår) och framåt (målskyttet har lossnat) så är jag inte ett dugg orolig.
 
Sen som alltid har vi ett sparkapital i Döcka denna livs levande slagskottsmaskin. När han höjer klubban på blålinjen för att dundra iväg ett slagskott hinner motståndarna byta hela femman få in fem nya spelar och ändå hinna upp för att komma ivägen för skottet, så ni förstår att det går riktigt fort detta. Och coach Graflund lägger mycket förtroende hos Döcka så mycket så att han får spela med Fredrik Borg som visat att han kan slå indianer i Div.1 och Div.3 så vi vet var han står. Och bredvid honom står en lite kortare aningen rundare hockeykämpe med ett slagskott känt från Skärblacka till HC Wettern det är Döcka.
 
Måndag nästa vecka kommer vi bli fotograferade för ny matchprogramet detta år blir det helkroppsbilder jag vet inte om det är med utrustning eller handduk men jag skulle gissa på det första. Vi får hoppas fotografen har med sig en kamera med ett ordentligt objekt för med långa killar i laget som Nisse, Graflund, båda bröderna Borg, Kalle Haag och Jakob Karlborg så behövs det något i hästväg.
 
Denna vecka börjar med att vi inte har nattpasset i WMP vi får träna 21.10 och jag vet inte vad detta beror på men det kanske är så att Kommunen och Mjölby Hockey bestämt sig för att vara lite sammarbetsvilliga vad det gäller våra träningstider vi begär inte så mycket bara att vi ska slippa komma hem klockan tolv när vi går upp klockan fem dagen därpå. Jag tycker inte det allt för mycket begärt vi är väldigt nöjda med att träna klockan nio så det tackar vi ödmjukast för.
 
Over and out
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela