blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Qvarna en förhållandets man

Publicerad 2012-09-05 19:24:16 i 0,

Vår orädde ledare ordförande Almgren gjorde ett hästjobb med att marknadsföra bloggens comeback. Enligt den statistikruta jag lyckades komma åt så lästes bloggen över hundra gånger igår. Det ända inlägget som draget mer folk än så är när bloggen berättade om hur åsiktsmaskinen döcka skapades. Det är positivt att folk är intresserad av BRS, samtidigt går det inte att vara mycket annat vi berör människor.

Idag är det alltså onsdag en otroligt händelselös veckodag vars enda uppgift är att ändra arbetsveckan från uppförsbacke till nerförsbacke. För Ordförande betyder det ännu en sovmorgon och frukost i soffan framför tvn, han kanske börjar planera vad han ska göra i helgen med.
Men nu förtiden betyder det även träning för BRS. Oj tänker ni ny träningsdag har det kanske resulterat i bättre träningstider. Tillåt mig små le, självklart har vi inte fått bättre träningstider ikväll är det tidiga nattpasset 21.30 till när ingen orkar längre. Tack för dom istiderna alla berörda, det kommer en tårta på posten.

I en helt annan del av Mjölby har lagets ålderman qvarna gått och blivit sambo. Större delen av mjölbys singelliv gråter öppet på gatorna. Han gjorde det väldigt smidigt för sig och blev tillsammans med flickan som bor vägg i vägg. Så om tid finns skulle qvarna med sambo behöva lite hjälp att hoppa ner den bärande väggen som skiljer deras hushåll åt. Klockan 15.00 på lördag efter qvarnas frukost så får ni gärna ta er till Smålandsvägen och hoppacka väggen ett par gånger. Qvarna bjuder på mariekex och vatten ur kran.

Oliver Holm kommer idag att föra sin första match med Alvesta. Jag räknar kallt med minst ett mål från hans klubba. Det skulle vara bra för honom att sätta en direkt så han kan bli lika älskade i Alvestas ishall som han är i hajtanken.

Som sagt träning ikväll vet inte hur många som dyker upp eller vad vi har för upplägg men förhoppningsvis blir det på is, jag håller tummarna. Jag rapporterar givetvis om utfallet i morgon.

That's all for now folks
Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela