blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Skaffa inte en hund, skaffa ett 91gäng

Publicerad 2012-09-29 15:33:56 i Allmänt,

Får börja med att be om ursäkt för att det inte har bloggats under veckan, det är inte mitt fel eller jo det är väl mitt fel men jag har haft en lägenhet att ta hand om. Bara det är ett heltidsarbete. Tänkte att jag skulle ta och sammanfatta helgen som var.

Till att börja med vill ni ha kul i större grupp då måste ni ha ett antal personer födda år 1991 de bjuder på sig själva mer än de flesta och står för en massa underbar upptåg. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av det hela spektaklet.

Cupen i sig var en långdragen historia vi börja för tidigt på morgonen och vilket skapade en seghet under resten av dagen som gjorde att vi kanske inte kunde erövra Karlstad på det sättet som God himself intended.

Under vårt lunch break såg en del i laget till att få lite välbehövlig sömn. Det var precis vad som behövdes för att mobilisera krafter för att vinna resten av våra matcher och på så sätt vinna turneringen. De som inte valde att sova lite åkte istället till Hagfors sexiga system som hade ett fint utbud. Vilket gladde mina lagkamrater som handlade på sig så Hagfors system gick med en kraftig vinst för första gången sen öppningshelgen.

Väl framme i Karlstad öppnades den ena efter den andra flaskan med alkoholhaltigt. En av de mest laddade var Fille Hall efter en stark turnering ville han kröna det med en utekväll.  Han bestämde sig bara för att ta en liten tupplur först för att ladda batterierna. När han sen vaknade klockan 01.30 funderade han på om han skulle sätta igång men kom fram till att det kanske inte var någon ide så han vände sig om och somna om. Han tar igen det nästa gång.

Resan hem kan i alla fall sammanfattas som lugnare än upp resan givetvis av förklarliga skäl men inte ens Nokke hade energi. Det sliter hårt på kroppen att spela cup en hel dag, då blir man tung i buggarna sen.

Det var en mycket lyckade resa som jag gärna gör om. Synd bara att vi hade alla inte kunde ställa upp och hänga med till Karlstad ibland är viktigare att åka på stekar resa till Cypern eller visa tilläggstiden på någon damfotbollsmatch. Men vi hoppas på er fyra nästa år. Då får ni fan bjuda igen.

Over and out  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela