blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Veni, Vidi, Vici

Publicerad 2012-09-22 19:55:56 i Allmänt,

Viking hockey kan lägga ner sin cup omgående, dom behöver inte bjuda in oss nästa år bättre att dom skickar bucklan till oss omgående och låter resterande lag göra upp om platserna bakom oss. Vi spelade hem turneringen innan alla spelat klart sina matcher inte en förlust, två oavgjorda och två vinster.  Vi lämnar hallen innan de andra lagen ens spelat klart sina matcher vi har fått våra buckla, vi behöver inte vara kvar i skogen längre.

Vi han även med att fint öllotteri där kvalitetsöl delades ut till grabbarna med rätt lottnummer. Vi fick se ett par nakendragningar vilket alltid höjer stämningen. Bloggen vill gratulera Jakob, Kalle, Graflund, Borg och Engström till vinsterna i öllotteriet. Och grattis till laget som fick se en nakendragning med allas vår Martin Engström det är en syn för den blinde.

Stämningen i bussen från Hagfors till Karlstad går att ta på, det är allsång med Nick Borgen i spetsen. We are all the winners som han sa, stämmer mycket bra in på oss i denna vinnar buss.

Det är en hel del skavanker i bussen men det är inget som nämns men jag vill att ni där ute ska veta att det har inte varit smärtfritt. Jag själv lämnar kvar vänsterljumske i  Hagfors, Jakobs höfter är stela knäckebröd och ungefär lika spröda, enga och köttarn har varsin fot som är lika svullna som en riktigt schysst fläskläpp, krille som har körde ett hårt bröstpass på Wasa innan vi åkte igår har vissa förslitningar i vänster bröstmuskel och nisse har ont i näsan efter  en rak höger i första matchen. Som ni förstår har denna vinst varit allt annat än gratis.

Nu ska vi fira segern hårt i Karlstad hoppas vi får träffa Chippens brorsa, en dröm vi har.

Over and out   

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela