blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Vi har klivit in i bubblan

Publicerad 2012-09-21 23:45:43 i Allmänt,

Efter en bussresa som verkade vara för evigt så kom vi äntligen fram till slutmålet vilket tydligen var Hagfors. Informationen om var vi skulle vara någonstans var väldigt knapphändig. Bussresan var ingen dans på några rosor heller, det var ett kraftigt regnväder större delen av resan och vi hade en tacklucka som läkte inte vatten ganska kraftigt. Det kom in så pass mycket vatten att Peo valde att plocka fram paraplyet för att hålla sig torr. Vid kvällens matstop fick vi vada ut ur bussen. Vi får väl hoppas att blåklint inte fakturerar full pris, för fullpris måste vi få en torr resa.

Det var ganska seg stämning i bussen till att börja med folk var trött efter jobb eller efter att bara legat hemma och degat hela dagen. Men efter att laget fått i sig lite mat så steg stämning väldigt fort, det börjades berättas gamla anekdoter och en del fina historier från förr. Så hela resan övergick väldigt fort till en ganska trevlig tillställning. Skulle nog vilja påstå att det hela börja med att den äldre av de två stora bröderna Borg kom fram och ville smörja lite munläder.

Det var givetvis inte alla som ville känna på lagsammanhållningen och åka buss, nej det fina folket med Ordförande Almgren, Pappa pålen(Martin Engström) och Hasse Haags förstfödde tog Ibramhim Salibas bil och tog sikte på skolsalen i skogen utanför Hagfors. Givetvis ska de roffa åt sig det bästa och finaste, Hasses äldste t ex var in sen att ta bästa platsen i salen och drog givetvis även åt sig två madrasser han om någon har väl något mjukt att vila på.

Uppstigningen har satts till 05.45 för en Väderstad arbetare är detta sovmorgon så jag är inte orolig, men Ordförande som inte gått upp in tolv det senaste halvåret är vi alla desto mer oroliga för kommer han kunna starta målproduktionen direkt i turneringen eller kommer laget få lida för den tidiga matchstarten. Vi hoppas givetvis att han kan hantera det hela och göra det han är bästa på att flyga fram på kanten och limma upp pucken i krysset.

Czigge har gått ut med att han inte kan sova med så mycket folk i ett och samma rum så han överväger att sova i bussen. Vi försöker givetvis att övertala grabben att stanna men när han har bestämt sig så har han. Vi får nog brotta ner honom och använda ett par varv silvertejp på killen.

Nu är det alltså sex timmar kvar till uppstigning och det är dags att gå in i bubblan, från och med nu sover, äter och andas vi hockey. Vi har kopplat på och då lekar man inte med hajarna.

 

Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela