blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Premiär BRS goes blog

Publicerad 2010-08-30 21:50:53 i Allmänt,

Här kommer det äntligen premiär inlägget för BRS. BRS har nu funnits i lite mer än ett år så vi/jag ber om ursäkt för förseningen med uppstarten av bloggen men nu är den här.

I bloggen kommer ni alla kunna läsa om vad som sker med BRS hur det ser ut inför matcherna, vilka som kommer spela, vad som händer på träningarna och hur matcherna gått vad som vart bra vad som vart dåligt. Men framförallt kommer det skrivas om vad som sker i omklädningsrummet vad folk hittar på för skoj vilka misstag som görs, rykten och så vidare.

Jag (Stivie) vill skriva en rolig blog men det kommer även ha seriösa inslag och jag hoppas även att folk inte håller med mig i vad jag säger hela tiden så det blir lite hets det gör allting mycket roligare.
Inom bloggandet ser jag mina förebilder i blondinbella, kissie, nhl bloggen och hcwbloggen.

Om vi nu ska gå på den lilla infon som finns så här tidigt på säsongen.

Några spelare har fallit bort från förra säsongen pga lite olika anledningar. Men ordförande David Almgren har jobbat hårt på nyförvär och vi vara länge nära Ilay Kovalchuk men Slem lyckades inte lösa något jobb åt honom så det blev tyvärr inget, tror annars att det hade kunnat vara ett gott tillskott. Men Jacob Karlborg fyller den platsen väl, Kristoffer Admyre är också ett väldigt gott tillskott, krille har länge lidigt av samma syndrom som jag att han knappt orkar lyfta klubban och får därför inte iväg pucken särskilt hårt men en tuff sommar på gymmet har betalat sig i ett rungande handledsskott. Även Andreas Jern har valt att göra en comeback efter många års frånvaro och som någon i laget sa på en av de sista innebandy träningarna så är ante ett fysiskt fenomen vilket visa sig direkt då han visa en fruktansvärd frenesi och vilja på isträningarna. Hög fart under skenorna varje gång dom vidrörde isen
Jag kan även nu enligt säkra källor avslöja att Jonas Döcka Spettet Tömmy Karlsson ser fjäderlätt ut vilket lovar väldigt väl inför denna säsong. Enligt mina källor så visade döcka upp ett fjäderlätt steg när jag gick mot kiosken för att köpa diverse godsaker.
Även Markus Carlsson har visat på stor vilja och tappat ett par kilon, han ser vindsnabb ut redan nu på träningarna och kommer nog bjuda på ett antal poäng denna säsong.
Torsken har arbetat hårt med sin butterfly stil under sommaren vilket visat sig direkt på isen, han är rena Henke Lundqvist i stilen nu.

Thats that for know
Ha det king chingeling

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela