blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Döcka har svaren på allt

Publicerad 2010-09-30 13:58:42 i Allmänt,

Eftersom ett företags framtid mer eller mindre vilar på mina axlar så kan jag inte träna varje vecka utan kan bara träna varannan därför så har jag inte jätte koll på vad som händer och sker på träningarna. Men igår så ringde jag hemliga Qvarna när jag slutat och frågade helt enkelt om det var några som skulle upp på ett så kallat möte i McDonalds innandömen.  Givetvis så var det ett antal som skulle dit så jag tog styre mot Mjölbys stolthet. Väl där så upptäcker jag att bröderna Karlsson givetvis är där Graflund hade hittat dit han med, två av de fyra snillena var där Czigler och Qvarfordt, Nokke hade tittat dit han med och sen så hade vi även fått besök av en stjärna, en frälsare, en räddare i nöden Linus Frälsaren Karlsson.

 

Karlsson hade varit och spelat match för Mjölby Hockey och tyvärr åkte de på ännu en förlust trots att de var värda med denna gång. Det går givetvis inte att lasta Frälsaren för då han inte gjorde mer än några byten. Men hur som helst så hade han givetvis massor att säga precis som vanligt, han visste till och med vad vi andra skulle säga innan vi ens sagt det. Givetvis så hade han fel de flesta av gångerna och hans orutin på mötena lyste verkligen igenom. För att det ska gå bättre för honom på kommande möten måste han lugna ner sig och låta andra berätta saker för honom inte veta allt vi kommer säga. Då kommer det gå mycket mycket bättre för honom på framtida möten.

 

Jag tycker förövrigt att McDonalds borde använda Döcka som modell i nästa reklam. Döcka kan allt om McDonalds det kan ingen säga något om, han vet precis hur han ska beställa för att få precis som han vill ha och få vänta så lite som möjligt. Han kan även skapa egna hamburgare som skulle kunna gynna McDonalds mycket i framtiden. Han har helt enkelt ett fruktansvärt kunnande om allt som till McDonalds. Så sätt honom i en reklamfilm och låt honom bli erat ansikte utåt eller gör honom till eran talesperson för det är ingen som kommer kunna säga emot Döcka för han har aldrig fel. Framförallt inte om McDonalds.

 

Hemliga Qvarna tycker om gurkan på hamburgaren. Sjukt.

 

Ryktet har även nått mig att Kalle var glödhet på träningen igår och hängde dit två kassar han ser glödhet ut och är skönt att ha med sig in i säsongen. Han har verkligen kommit rätt med Krille och Jakob och gör sitt jobb i det tysta. Jag vet inte om ordförande Almgren var med på träningen igår men vare sig han var med eller inte så sluta det med att han gjorde lika många mål som vanligt, alltså inga. Han är ingen målspruta vår ordförande men han är bra på annat, t ex är han grym på att vara väldigt snygg och fräsch många frågar sig hur han gör man jag kan inte svara på det tyvärr. Jag har inte sett någon som är lika snygg och fräsch som honom. Om någon vet hur han gör skicka tips vi är många som vill veta hans hemlighet.

 

Han ville inte säga något med det märktes tydligt på Nokke igår att han saknar Pet och jag förstår honom jag saknar honom med. Nokke ville inte prata om det och jag ville inte ta upp det men det syntes. Men vi ska hjälpa dig Nokke så mycket vi bara kan för att underlätta smärta. Vi finns här för dig Nokke.

 

Marcus Nilsson fick inget kontrakt med Devils. Jag tycker ordförande ska ta och ringa till honom där är precis den forwardstypen vi behöver och kan Wettern ha en spelare på artiskontrakt så borde vi med kunna ha det.

 

Ha det king tjingeling

När taxametern slagits på

Publicerad 2010-09-28 10:22:39 i Allmänt,

Bloggen kände sig lite sliten efter helgen och tog en vilodag från bloggandet. Jag tror det var fler i Brs som var lite slitna efter helgens bravader i södra Sverige, Ante gick ut med på facebook till och med. Två dagar efter hemkomst så måste jag fortfarande påpeka att det var en strålande resa och ordförande Almgren gjorde ett super jobb. Han fick även hjälp av en arbetskamrat han har som också hjälpte oss mycket stort tack till honom med. Ordförandes arbetskamrat visste även han vilken Don Juan ordförande är. Så jag och Graflund frågade om alla historier om ordförandens awesomenes har spridit sig ända ner till Ronneby men han sa att det var tvärtom, att allt spridit sig från Ronneby och upp. Så håll er till tåls Mjölby kommun snart får vi verkligen höra smaskiga historier om ordförande när de kommer upp från södern.

 

Efter att vi åkt några timmar på bussen så kommer Kalle fram till oss längre fram i bussen. Han suckade högt och såg allmänt bedrövad ut. Vi frågade givetvis vad det var som var så jobbigt och varför han var så bedrövad. Han berättar då att han suttit där bak och lyssnat på fyra snillen spekulerar. De fyra snillena är givetvis Hovmästarn,  Czigler med mjälten, Kalles lillebror Adde Qvarfordt och Linus Sörens pojk Johansson. Dessa fyra minstingar i laget är svåra att separera de sitter alltid tillsammans. Vi andra tar ett helt säte i bussen alltså både fönster plats och gång plats men de fyra snillen sitter som om vi åkte Swebuss alltid bredvid varann. På såna här långa resor kan det verkligen bli obekvämt men de bryr sig verkligen inte dom sitter där bak mer eller mindre på varann och spekulerar. Jag lyssnade inte själv så jag vet inte allt, men vid nästa långa resa ska jag sätta mig vid dem och lyssna på allt de har att säga, det kan nog bli det bästa blogginlägget någonsin tror jag.

Men denna gång hade de enligt Kalle visst spekulerat om vem som hade gjort värst saker med raketer. Det pratades om att någon hade skjutit en raket mot någon annan och allt var det nu va. Så till allmänheten när ni ser dessa ungdomar och dom har en liten lurig blick se då till att vara på eran vakt.

 

Pet har tyvärr lämnat Mjölby nu och tog igår flyget ner till Portugal för att instruera turister i hur man spelar golf. Det var många tårar när laget tog avsked av honom i söndagskväll när vi skulle lämna omklädningsrummet, få ögon var torra. Utan att säga för mycket så kommer det verkligen att märkas när han är borta han är inte den som håller den låga profilen i en samling mer som mig mindre som hemliga Qvarna. Men han är bara borta sju veckor till att börja med sen kommer han hem igen och gör platå innan han åker ner igen. Jakob tyckte det var väldigt jobbigt på bussen men har redan börjat planera en resa ner till Portugal och Pet. Sen så gör Pet en imitation av ordförande Almgren som är väldigt underhållande, jag ska se om jag någon gång kan få denna imitation på film för då kommer den genast upp på bloggen, den kommer bjuda på många skratt.

 

Ha det king tjingeling

Rövknullet i Kockumshallen, inte med BRS

Publicerad 2010-09-26 20:00:39 i Allmänt,

Vi lämnar nu Kockumshallen i Kallinge och beger oss igen mot Mjölby, resan är väldigt lång men förhoppningsvis så blir det ett stopp så vi kan investera i lite mat och snacks. Pet kräver det, han har inte ätit pizza på 5 timmar. Det är många trötta huvuden alla fick inte massvis med sömn inatt. Men om vi spelade totalt bedrövligt nyktra så gjorde vi en mycket bättre match såhär lite på bakfyllan. KallingeRonneby tryckte på ganska så kraftigt matchen igenom. Men vi spelar mycket mer disciplinerat idag jämfört med igår och gav dom inga farliga lägen. Matchen slutade 5-5 efter att vi gått ifatt i sista perioden där vi låg under med 5-2 men gjorde 3 snabba och snygga mål och snuva dom på konfekten.

 

Första femman med Jakob, Krille och Kalle producerade 4 mål. 3 av Jakob och 1 stenhårt slagskott av Krille. Döcka tryckte eller tryckte han dunka in det första målet med ett slagskott från närahåll. Vi sköt bara 16 skott men visade på en fruktansvärd effektivitet. Jakob, Krille och Graflund var väldigt bra idag de var bäst på isen. Spelare som Enga, Jonathan Clarmo, Qvarna, Stalj, Kalle och Slem jobbade stenhårt i det tysta och käkade bokstavligen puck matchen igenom. Men alla ska ha ett stort beröm för den här matchen. Känns nästan som en seger nu på väg hem, Kallinge var mer eller mindre helt säkra på vinst inför tredje men vi vända på steken och tryckte ner jublet i halsen på dom men en väldig kraft. Gött gubbar.

 

Jakob och Krille hade båda problem med höfterna men slets sig igenom matchen och det vart en hel del mål som ni vet. Czigler hade väldiga problem med mjälten men han slet sig ändå igenom två perioder.  Problem för Czigler är att han inte riktigt verkar veta var mjälten sitter, dels för att han fråga oss andra vara mjälten sitter och säger sedan att han inte kan nicka på grund av smärtan. Men som den stålman han är slet han på bra.

 

Måste givetvis ge ett stort beröm till coacherna Lövgren och Tollsten som stått ut med oss och coachade oss till denna lika match. Nokke och Pet får inte heller glömmas bort de gjorde ett stort arbete i det tysta och gjorde ett stort jobb i båset och omklädningsrummet.

 

Pet har förövrigt lyckats med konststycket att trycka i sig 3 pizzor på denna resa bloggen är väldigt imponerad. Hans vapendragare Nokke har inte fått i sig lika många så därför går de två nu under smeknamnet helan och halvan.

 

Under resan har det också kommit fram att Qvarna är otroligt hemlig, det är inte många som vet mycket om den karln han är med jämt men han är inte direkt som bloggen som hörs jämt ut lite mer av den tystlåtna typen. Absolut inget fel i det vi måste alla vara olika, men hädan efter kommer han gå under smeknamnen ”den hemlige” eller ”hemliga Qvarna”.

 

Ordförande Almgren är givetvis väldigt nöjd att vi lyckades gå ifatt och spela lika då han fixat den match och en av hans arbetskamrater sitter i deras sportgrupp tror jag. Han va väldigt nöjd när de pratades vid efter matchen.

 

Tillsist ordförande Almgren har gjort ett stort arbete med denna resa och fixat allt grymt bra. Han ska givetvis hyllas för detta och även ha ett stort tack.

 

Nu är det bara en evighet kvar av denna resa men någon gång kommer vi väl hem. Så bjuder jag er läsare på lite bilder.

Ordförande Almgren sover gott men är ändå så fräsch, hur lyckas han?

Här har vi kärlek mellan två män, det är kärlek man inte ser bland andra.

Runken med sin idol, har han ärvt Döckas dubbelhaka.

Ha det king tjingeling

Take us in to the night

Publicerad 2010-09-26 02:56:03 i Allmänt,

Människor har ramlat bort människor har stannat kvar men i slutändan så står bara Brs kvar. Vi stod tillsammans och vi håll flaggan högt. Det var tomt när vi kom dit men efter att alla beställt varsin drinkt/öl så var det mer eller mindre fullt.

Vi tog hand om dansgolvet Krille. Bloggen, Czigler och Qvarfordt hade alla väldigt snygga moves. Men Nokke med sina snygga handrörelser var givetvis bäst. Men bäst av alla oss var Döcka han skrämde bara upp en flicka som var gråtfärdig, men där såg ordförande Almgren sin chans att rädda henne och hon vart så glad. Så väldigt snällt av Döcka att ge Ordförande den chansen. Men som den gentleman ordförande är så var han trevlig och lämnade sedan flicka till sina vänner, där har ni en beskyddande person. Ta lärdom av ordförande alla ungdomar.

Ja men bäst av alla på dansgolvet var givetvis jakob Karlborg grabben sitter inne på så många moves, folk blir avundsjuka och stannar av ilska när han visar upp sina begåvningar. Jakob take us in to the night,

Ha det king tjingeling

Ölen flödar

Publicerad 2010-09-25 19:08:46 i Allmänt,

Nu rullar vi vidare från Lenhovdas ishall, matchen är inte mycket att prata om vi fick mun full helt enkelt. Vi vart totalt överkörd och hade inte mycket alls att säga till om.  Det är min blogg och jag bestämmer vad som skrivs men idag måste jag skriva att jag var fruktansvärt dålig. Men nu någon timme efter matchen så har jag och resten av laget redan glömt bort att vi ens spelat match och nu är det bara alkohol som gäller. Det är inte en torr strupe eller förresten Runken kör så han dricker inte än. Det är inget annat all in som gäller, totalt ned supande är tanken, det låter omoget men vi är inte ens i närheten av hem kommunen så vi ska vara så omogna vi bara kan och jag kan vara jävligt omogen.

 

Enligt rykten så är det nyöppning av en krog nere i Ronneby och vi ska storma stället med buller och brak, stöka stöka stöka är tankegångarna.

 

Vi ska snart starta Kalles frågesport och stämningen blir bara högre och högre. Det är house i lurarna och Pet har gjort ett bra jobb med micken men nu tar Kalle över. Nere i Ronneby väntar ett vandrarhem stackarna vet inte vad dom ger sig in på, vi har ju bröderna Karlsson med oss. Det kommer bli en kraftig renovering för dom de följande månaderna.

 

Nokke har fått igång hand rörelserna så vi ser redan nu att någon kommer att vara kung på dansgolvet ikväll. Och som alla vet är Nokke en dans ikon så det kommer inte vara många torra trosor i Ronneby efter att flickorna sett Nokkes moves.

 

De kloka spelarna i laget tog en påse la sina öl i den och fyllde den senare med öl och hur nu kalla öl. Så bloggen sitter med kalla öl och är fruktansvärt nöjd med det skrattar åt alla andra. Alla spelare i laget som missar det här tycker jag synd om för nu är det fullt ös medvetslös och vi kommer ha fruktansvärt kul.

 

Förhoppningsvis så ligger boendet nära staden och ute ställen för Linda Carlswärd kan inte köra ikväll, eller kan och kan hon kanske inte vill köra hela vägen det är en bit ner hit.

 

Raka vägen in i kaklet nu ingen backar alla framåt. Ronneby kommer aldrig glömma natten när Brs drog ut över staden.

Slem laddar påväg till match.

Krille laddar inför Brs fest.

 

Ha det king tjingeling

 

 

En varm lavin

Publicerad 2010-09-25 10:32:27 i Allmänt,

Brs rullar as we speak ut från WMP Group Arenas parkering och sätter siktet mot Lenhovda. Stämningen på bussen är väldigt hög man märker inte alls av att det är relativt tidigt, både Kalle och Graflund är pigga och glada då vet man att alla andra är det med.

 

Bloggen är tvungen att gå in och rätta sig från tidigare inlägg. I det förra inlägget skrev jag att båda Nokke och Pet skulle stanna hemma men nu sitter de båda två på bussen. Nokke hade inte förstått att Jakob skulle med men när han förstod det ändra han sig genast och valde att följa med, och då kan inte Pet sitta kvar hemma själva. Man måste vara två för att dubbla som vi alla vet.

 

När bussen rullade förbi Mjölby station så går Nokke och Philips flicka från förra helgen förbi. Nokke flög upp som skjuten ur en kanon och vi andra var tvungna att hålla i honom hårt för att han inte skulle gå genom fönsterrutan. Även Pet rykte till ganska så kraftigt men han höll sig i alla fall sittandes. Men paketet var hårt som Jakob uppmärksammade. Som sagt man måste vara två för att dubbla. Just nu ser hångel möjligheterna väldigt goda ut för Philip när Nokke nu lämnat kommun. Så stor chans att det blir en del sprit för Philip ikväll och spya för honom i morgon. Och om Philip ska dricka så är det inte helt omöjligt att Bringan måste ta ett par öl också. Bloggen och hela Brs bussen önskar dom en trevlig kväll.

 

Nu startas det visst en film här Döcka stod och titta mellan filmerna som Qvarna hade tagit med sig, han dömde senare ut film efter film och sa att den här hade vi redan sett. Det är som vanligt att Döcka han pratar för hela bussen. Det blir mycket lättare så för alla inblandade vi andra behöver inte tänka något och Döcka får precis som han vill. Det slutar alltså med att alla är nöjda och glada.

 

Nokke öppnar en risifrutti.

 

Pet ser kåt ut, ser jävligt bra ut för Ronnebys kvinnliga population ikväll. På tal om dom så är Nokke  en flörtare av rang han kan verkligen kåta upp en tjej med ord. Skulle han mot förmodan inte lyckas så kommer Pet in och bjuder på en drink. Ni som inte har blivit bjudna av Pet har missat något han bjuder på väldigt fina ord och gör alla flickor glada och varma inombords.

 

Ante gillar filmen.

 

Kalle har sammansatt en liten frågesport som vi ska avnjuta senare under resan. Enligt honom så ska det vara en fråga om varje person och frågorna kommer visst handla om saker vi har gjort, saker vi kanske inte alltid är så stolta över. Ordförande Almgren ser väldigt nervös och svettig ut där bak.

 

Bloggen har lock för öronen.

 

HC Wettern gästade igår WMP Group Aren för att träningsmatcha mot Mjölbys j-20. Det var en ganska så underhållande match där j-20 drog det längsta stråt och vann med 1-0 efter ett stenhårt skott av Johan Borg.

 

Bloggen stötte på några Wettern spelare på McDonalds efter matchen det var Marcus Mac-Attack Lindholm, Johan lillen Lindholm, Gustav gurra Österberg, Jonas mulen Oskarsson och Frank franka Kjellstrand. De var lite besvikna efter förlusten men en meny från Mjölbys stolhet och lite snacka med gamla lagkamrater gjorde saken bättre. Mac-Attack berättade om en spelar de kontrakterat på artistkontrakt. Spelaren hade nummer 7 men jag kan inte uttala hans namn riktigt, dom hade hittat honom i Oman där han tydligen varit väldigt tongivande i deras högsta serie flera år i rad.  Han hade visst varit fruktansvärt imponerade över isen han är bara van vid att åka omkring på is som har samma konsistens som sorbe. Ett par matcher och han kommer göra stora undervärk i Wettern tror alla inblandade. Men om någon därute funderar på en utlandstripp till Oman ger jag er rådet att strunta i det. Solen är mycket annorlunda där man får ingen brun bränna den blir med gulaktig istället, väldigt lustigit det där.

 

Ha det king tjingeling.

Jackie Ferm klok kvinna?

Publicerad 2010-09-23 23:05:42 i Allmänt,

På lördag klockan 09.00 har Brs samling i omklädningsrummet för avfärd neråt i landet.  De flesta av oss vet onekligen hur det går till att åka neråt i landet. Vi har haft ett otaliga resor neråt i smålandsskogar. Så har ni någonsin en tanke på att ge er ut och resa i småland eller flytta dit välj i såna fall Växjö, Kalmar eller Jönköping. Annars tänk helt om det finns ingenting att se i småland om man inte är fruktansvärt intresserad av träd för det finns det väldigt gott om i övrigt så är det ganska så tråkigt att åka omkring där nere. Men nu har vi bestämt oss för att göra detta och vi ska spela två matcher så tagga upp och ge allt precis som vanligt. Vi möter Lenhovda på lördagen och fortsätter senare ner till Ronneby sover över där och möter ett nystartat Div.3 lag från staden.

Givetvis ligger ordförande Almgren bakom det hela och han har ännu en gång gjort ett strålande förarbete han är en strålande initiativ tagande från honom. Vad jag har förstått så har ordförande en kollega som är inblandad i Ronnebys lag så han är tokladdad framförallt inför Ronneby matchen, kanske kan vi få se ett första mål från ordförande i Brs tröjan men samtidigt är det kanske alldeles för mycket begärt. Han har inte under sin korta Brs karriär vart någon större målspruta men han har samtidigt väldigt mycket annat att tänka på och fixa med så han kan få vara förlåten.

Givetvis så vill vi vinna matcherna men det handlar lika mycket om att ha kul tillsammans och det har vi lyckats med många gånger tidigare så det kommer det garanterat bli i helgen också. Alexander Lövet Avelöv stannar hemma det gör även direktör Malm, Barkö, Rickard J Filip Trötter Andersson, Bringan Pilip magic plastic hip Andersson, Nokke och Emil Pet Andersson, den sistnämnde tillhör inte laget men han är med jämt så han får räknas in ändå. Så det blir väl kanske inte så mycket hångla på resan när både Pet och Nokke stannar hemma, de är gruppens stora charmörer efter ordförande då förstår. Men nu eftersom bloggen inte är på hemmaplan denna helg så hoppas jag att ni mina trogna läsare har koll på vad som händer och sker för Pet och Nokke ute på Mjölby/Linköping stad i helgen. Allt skvaller är väldigt uppskattat ni behöver inte ha sett allting lösa rykten går också bra, det ger oss mycket fina skratt. Och oroa er inte dessa två tokar kommer garanterat att hitta på tokigheter. Sen stannar även Philip hemma så det finns väldigt stor chans att det kan uppstå en mindre tvist mellan Philip och Nokke nu när de jagar samma flicka, Pet vill säkert blanda sig in på ett hörn där. Så alla därute håll ögon och öron öppna prata gärna med era vänner så ni inte missar något denna blogg är till för alla så då måste det givetvis finnas smaskiga detaljer här.

Direktör Malm kan inte heller följa med han skulle med från början men var tvungen att tacka nej i sista sekund pga arbete. Men misströsta ej alla där ute han kommer garanterat dyka upp på Platå på lördag han må arbeta väldigt hårt men han festar minst lika hårt. Och på Platå finns det alltid en stor chans att man stöter på Malm han är en ikon där inne. Man kan även nå honom om man ringer till Platå efter tolv på lördagar han har en egen telefon där, detta pga att han har adress ändrat dit över helgerna. Men om ni ser honom ta reda på att det är han och inte hans bror de är fruktansvärt lika i Platå mörkret, hans bror är dock fruktansvärt trevlig det fick bloggen erfara när han trodde att han stod och prata med direktörn och sen efter fem minuters pratande så säger han till mig du tror nog att jag är min bror. Och det trodde jag verkligen men ack så fel jag hade.

Vill bara avsluta med att säga att jag såg debatt nyss där de prata om sprit-såpan som de kallade det. Och det är väl kanske dags att bli lite rädd när Jackie Ferm låter klok. Nöp mig i armen både en och två gånger, men hon lät onekligen klok. Detta var dock tack vare att de två killarna som var med i panelen och även deltar i Kungarna på Tylösand var totalt hjärndöda fanns inte alls för mycket intelligens under deras hårsvall. Ska bli intressant och se om dom löser några världsproblem. Men det tvivlar jag starkt på.

Ha det king tjingeling

Slagsmålsturne

Publicerad 2010-09-21 18:46:19 i Allmänt,

Mjölby HC är det första som dyker upp när man startar upp internet. Där ser man Jeff Jakobs hockeytryne över hela skärmen. När man sedan läser artikeln lite så låter det som om karln mer eller mindre har misshandlat domare Morgan Claesson. Bloggen känner till Jeff lite eftersom jag stött på honom lite då och då. Han var bland annat speciellt inbjuden till Haag Mästersskapen som avgjordes i somras, där han förgyllde turneringen med sitt breda dalmål.
Så bloggen gjorde som vilken respektfull blogg som helst skulle göra, jag ringde till någon som varit där eftersom jag själv missade det hela. Han berättar för mig att det som skrivs är en ganska så stor överdrift och att Jeff aldrig tagit satts för att köra över domarn. Enligt honom står de båda en halvmeter ifrån varann och sedan åker bröstar Jeff upp sig mot domaren. Efter detta verkar det som att allting spårat ur och allting går isär om vad som hänt. Men enligt min väldigt pålitliga källa så ska det mesta vara en stor överdrift. Synd att Jeff blir sparkad han är en härlig person och det händer alltid något när han spelar ishockey.

Men nu handlar inte denna blogg om Mjölby hockey utan om spelarna i Brs. Och när jag tänker tillbaka på alla historier som gått igenom omklädningsrummet under åren jag spelat med vissa av dessa pojkar så förstår jag inte varför dom inte var på första sidan varje vecka.
Jag själv har inte spelat i så många matcher som spårat ut. Det är nog bara en som jag kan komma ihåg och det var när vi spelar i j-20 och mötte Motala borta. Stämningen mellan lagen hade varit ganska så hatiskt i de tidigare mötena och i den matchen kom verkligen allt ut. Vi låg under med två mål har jag för mig och det var bara några sekunder kvar. Vi trycker på och Motala får ut pucken, då tar Jakob Karlborg och drar bort Motalas målvakts skridskor så han fallar baklänges. När Jakob senare tar sig ur zonen och är påväg till vårat bås så tar matchen slut. Så Jakob hinner aldrig kliva in i båset för när han åker över dör så hoppar en Motalaspelare över sargen och brottar ner Jakob. Efter detta är det bara ett enda stort krigsfält, det låg spelare och utrustning lite överallt. Nokke fick en smäll på näsan och åkte runt och skrek att den var av. Den var inte av men den var ordentligt röd. Både båsen tömdes de enda som var kvar i vårat bås var tränarna, Markus Bringan Karlsson och Jonas Barkö. Bringan ville in med en av våra dåvarande tränare han stoppa honom, Barkö vill inte in och stannade kvar i båset. Hade Barkö åkt in så hade kunnat ta den ena Motala killen och slå den andra med han är stark den oxen.

Sen finns det ett antal olika slagsmål och bråk som 85/85 varit med om som jag inte kan berätta så mycket om eftersom jag bara kan vissa händelser. Men i sina ungdoms år så åkte de omrking i Smålands skogar och slog både den ena pch den andra.

Philip Andersson har gått in och kommenterat sitt omnämnade i bloggen och han har en negativ inställning till att ha blivit omnämnd. För det första så är det aldrig negativt att bli omnämd här det är ett privilegium ska du veta Philip. Och sen så tillhör även du Brs och när du gör något sådant underhållande så är det klart du ska bli nämnd här.
Nokke har valt att inte kommentera det hela och bloggen har inte sökt honom heller. Men jag ska se om jag inte kan locka fram ett uttalande i kväll på träningen. Jehovas vittne som gått in och kommenterat det hela verkar ha varit på plats och din kommentar uppskattas starkt underbart skrivet och det belönas med en omnämning i bloggen.


Kan inte låta bli att lägga upp en bild på Elin Grindemyr när jag nu har en. Här ser alla vad Skärblackas 34:a har att komma hem till varje kväll. Kan förstå om han skyndar sig hem. Och måste även säga att Ordförande får ta och jobba på för att komma upp i denna nivå. Men det är Ordförande vi pratar om så det kan vi räkna med att han snart gör.

Ha det king tjingeling

Hovmästare.

Publicerad 2010-09-20 22:10:33 i Allmänt,

Det har varit fruktansvärt längesedan jag uppdaterade Brs flaggskepp blackriversharks bloggen. Jag skulle ha uppdaterat bloggen efter matchen förra veckan men jag somnade direkt när jag kom hem och sedan så kom jag inte ihåg så mycket att skriva om matchen. Jag ska se vad jag kommer ihåg av matchen och skriva en liten sammafattning.

Första riktiga matchen på säsongen och vi ställde upp med fyra fulla femmor och två målvakter som skulle dela på sysslan. Vi börjar första perioden med att vara bättre än Skärblacka och fick lite press på dom i början på perioden. Vi tryckte ner dom med alla våra femmor och vi kämpade på bra i deras zon. Våran press gav tillslut utdelning dom drog på sig en utvisning jag sprintar ut till båset i en fruktansvärd fart vilket gör att Tobias med arslet Eriksson hoppar in på isen. Döcka tar ett väldigt klokt skott från blå ett lågt skott som ger oss en retur och där är Tobbe obarmhärtlig och trycker in 1-0 till oss.
Efter det tappar vi det mesta och spelar fruktansvärt dåligt och Skärblacka får en halvchans bloggen släpper en retur och deras lurige spelare får ett par returer och på den tredje petar han in pucken, tragiskt och tråkigt.

Andra perioden är för att vara Div.4 ett fruktansvärt sömnpiller dom är dåliga och vi är tyvärr ännu sämre. På en tekningsvariant så lyckad även Skärblacka trycka in 2-1- Eller trycka och trycka bloggen var där och trodde allting var under kontroll, vad jag inte räkna med var arr karln skulle få på årets fullträff och det bara small till i första krysset. Jag satt där på mina bara knän med en fruktansvärd chock. Men det var ett snyggt mål så det ska vi inte ta ifrån Skärblacka token.

Tredje perioden var en lite bättre period än den andra men det säger tyvärr inte så mycket. Inga farliga chanser direkt åt något håll. Skärblacka gör på en halvchans 3-1 även där med ett väldigt tungt skott. Detta på en chans som dom kanske inte ens borde fått vi är väldigt slappa i försvarsarbetet innan målet.
Det blir lite mer stök och bök i sista perioden och en tia delas ut till vardera lag. För ovanlighets skull så hamnar ordförande Almgren i bråk med nummer 34 i Skärblacka. Ordförande säger några snabba dräpare om hur dålig 34:an är och 34:an svarar med att säga att han iaf får ligga mer än ordförande. Det skrattas gott åt detta i laget dels för att det oftast är ett bevis på att man inte har något bättre att komma med och dessutom så är det ordförande Almgren vi pratat om, hur snygg är inte karl egentligen.
Men efter matchen kommer det fram från den alltid fakta letande Niklas Malm att nummer 34 i Skärblacka är tillsammans med Slitzmodellen Elin Grindemyr och har enligt direktör Malm även barn med henne. Så där får vi nog säga att han tog hem den matchen svårt att slå det. Bara att gratulera honom för det.

Nu är den matchen för längesedan glömd och det positiva med matchen var ändå att det kom upp en hel del folk och tittade. Vi kan bara hoppas att ni fortsätter att komma upp och titta på laget i de flestas hjärtan.

Enligt rykten som vi även fått bekräftade så har Rober Nokke Norin (som tjatat om att bli omnämnd mer i bloggen) och Phile Tiiiger Woods Andersson börjat ge sig på samma brud. Och dom bestämde sig visst för att ha hångel tävling i helgen. Vem som vann låter jag va osagt men det är två fina killar den dam har att välja på så det blir ett angenämt problem för henne.

Sen har även Sverige passat på att ha ett val i dagarna. SD tog sig in i regeringen har svårt att tro att några har missat detta. Men som alla mandat vart utdelade så verkar SD ha en vågmästar roll i regeringen som man brukar säga. Om man inte heter Johan Höjdervall förstås för i denna 91:as huvud finns ingen vågmästar roll. Johans syster är faktiskt aktiv inom politiken jag vet inte exakt vilket parti hon tillhör så jag det nämner jag inte. Men om man tänker på det så kan man tycka att han borde ha lite koll på politk men icke. Enligt Johans sätt att se på saken så verkar inte vågmästar rollen finnas längre utan nu är det hovmästarn som går in och är tungen på vågen detta berättade han på McDonalds igår. Så hädan efter kommar han gå under namnet Hovmästarn i bloggen.

Ha det king tjingeling.

Cider istället för öl

Publicerad 2010-09-11 01:26:32 i Allmänt,

Sista träningen innan första riktiga träningsmatchen vilket gör att vi idag tränade lite mer uppspel och spel i zon. Det var en ganska avslagen träning idag inget vidare tempo. Men det hindrade inte fille från att slå sönder en klubba, alltid härligt med känslor. Brs har redan drabbats ett tungt bortfall inför söndagens match. Det är Jakob Karlborg som ramlade oturligt på träningen i onsdags och skdade sitt knä. Inte roligt och Jakob är inte den som lägger sig ner och gnäller i onödan så vi vet alla att det är illa nu.

Jakob är för övrigt det närmsta en transformer man kan komma, han är snart mer maskin än människa och hänger mer eller mindre bara ihop med lite silvertejp. Men han brinner onekligen för denna sport och kör på, jag räknar med att ha honom tillbaka på isen snart igen.

Torsken var tillbaka på isen idag igen inte sett honom på väldigt länge nu, men skönt att han var där och stod för spektakulära räddningar. Lite sidinfo om Torsken som egentligen heter Victor Linné är att tack vare ett par ljumskbyxor så känner han sig nu mycket smidigare och tvekar inte en sekund innan han hoppar ner i spagat.

Direktörn Niklas Malm ser tokladdad ut inför matchen på söndag, han är en väldigt energifull spelare i vanliga fall bjöd på dubbelt så mycket energi och bli verkligen farlig på söndag räkna med ett par kassar där. Sen har även ordförande Almgren lovat att göra fler mål än förra säsongen och det är inte fel, så där kan vi räkna med ett par kassar också. Fortsätter det såhär så behöver jag nog inte ens ställa mig i målet på söndag.

Bloggen och Kalle Haag stod innan träningen och titta på Mjölbys A-lag träna. Där stod vi bredvid ikonen Jeff Jakobs här har ni gått folk en levande citatmaskin. Tyvärr bjöd han inte på något smaskigt nu men vi vet att det kan komma när som helst.

Ante Jern spelar för övrigt med träklubba. Han lever onekligen kvar i utvecklingen som var när han sluta spela hockey. Detta måste givetvis få en ändring på detta. Så därför tycker bloggen att vi i laget skramlar lite så Ante kan få en eller kanske två kompositklubbor.

Döcka hade städat omklädningsrummet riktigt ordentligt även hängt upp min utrustning och gett mig en plats. För detta förtjänar han givetvis beröm i bloggen mycket bra gjort Döcka. Så nu ser alla till att följa Döckas regler i omklädningsrummet nästa gång, för städar han igen kanske jag blir av med min plats och det skulle jag inte uppskatta.

Efter söndagens match lovar jag att det ska komma upp lite bilder på hur det ser ut när Brs gör sig redo inför match. Hur det ser ut i tvånuddsringen och vilka som står utanför och får titta på när de åkt ut. Hoppas även jag kan få fram en bild på ordförande Almgren i sin pyjamas som har bär under utrustningen detta tror jag många skulle uppskatta.

Vill avsluta med att citera Jocke Czigler "jag kan inte dricka öl längre jag tycker inte det är gott". Så kan man inte säga jocke detta är inte okej, vi får helt enkelt se till så du börjar dricka öl igen och inte en massa cider för det kommer inte fungera i längden.

Ha det king tjingeling

Som en mjuk sten.

Publicerad 2010-09-09 18:28:11 i Allmänt,

Igår slet spelarna i Brs sig igenom ännu ett nattpass, bloggen kunde inte medverka på grund av sjukdom. Eller sjukdom och sjukdom jag låg mer eller mindre inför döden. Snor måste vara djävulen somflyter omkring i kroppen bloggen är inget stor fan av snor. Och det känns fruktansvärt jobbigt att missa träningar även fast dom är sena.

Framförallt är det väldigt viktigt för mig att vara på träningarna nu eftersom jag Och Jesper Graflund tävlar mot varann. Tävlingen har startats på grund av att Graflund helt oblygt bestämde sig för att packa upp sin utrrustning på min plats inför första träningen. Jag kunde själv inte delta i den första träningen på grund av arbete och jag meddelade då direkt ordförande Almgren om att ingen skulle komma och ta min plats. Men han var precis så flat som han brukar och berättade bara för Graflund hur det låg till men gjorde inget åt saken. Och alla ni som känner Graflund eller vet vem han är vet att det inte är en person man bara flyttar på, 1.90 lång och en vikt på någonstans mellan 90-100 kg så blåser man inte bara bort honom. Lägg där till att han är väldigt hårig så förstår alla att det är mer eller mindre en gorilla jag har att göra med här. Jag vill inte ta till några fula knep för jag ska inte sjunka så lågt men om jag skulle vilja göra det så kommer jag att dra i han bröstpercing. Men som sagt så lågt ska jag inte sjunka. Men jag måste ändå få tillbaka min plats så jag startade en tävling mellan Graflund och mig. Han får två poäng för varje mål han gör och jag får ett poäng för varje räddning. Denna startade förra veckan och skulle bara varat under en träningen men efter min första vinst eller totala överkörning som jag ser på det (7-2 till mig) så krävde Graflund revansch och vi utvecklade då tävlingen. Nu måste man ha två vträningsvinster för att vinna platsen. När vi då upptog tävlingen i tisdags så vart det samma utgång som förra veckan, jag vann med förkrossande siffror tror det var 11 eller 12 mot 0 denna gång, total slakt. Men Graflund han är inte helt dum den grabben (även fast jag ofta säger det) han fick den tävlingen ogiltigförklarad på grund av att det var för mycket vinkelskott och det ger mig ett klart övertag. Så det hela skulle alltså avgjorts igår men då ligger jag hemma med en näsa totalt ihop mosad av snor. Så nu avgörs inte tävlingen förrän i nästa vecka om Graflund inte ändrar om reglerna igen.

Så tyvärr vet jag inte vad som hände eller hur många som deltog i gårdagens träning men jag hoppas att så många som möjligt tog sig dit iaf. Jag personligen hoppas att vi kan hitta någon annan tid att träna på det är lite väl sent med 22.30-23.30 men jag vet att det är svårt med tider. Får helt enkelt hoppas att Mjölby gör om schemat lite och vi får en bättre tid. När säsongen sätter igång sen så kommer A-laget ibland ha matcher på onsdagar och då bli våra träningar mycket tidigare det är väldigt skönt det iaf.

På tal om Mjölby så spela dom match borta mot Nynäshamn igår och vad jag kunda läsa i tidningen så spela dom dåligt i två perioder men rykte upp sig och var väldigt bra i sista och det räckte till vinst, mycket tack vara Markus Bessterman. En av bloggens två favoritspelare i Mhc passade även på att näta Jakob Andersson peta dit det lilla svarta lädret. Hoppas på fler mål från hans klubba i vinter och även lite het humör också, det ger underhållning på läktarn. Bloggens andra favoritspelar i Mhc är Oliver Holm, han har inte fått så mycket istid nu på försäsnongen vilket jag tycker är synd. Oliver är en spelare med ett grymt målsinne (jag vet han har hängt dit många på mig) och en fruktansvärd fart på rören. Så jag hoppas på mer speltid för honom i vinter.
Vi har en spelar i Brs som är ungefär likadan och det är Kalla Haag, han har en fruktansvärd frenesi i skridskoåkningen och när han väl får upp farten är han svår stoppad, en riktig powerforward helt enkelt.

I morgon är sista träningen inför Brs första riktiga match på säsongen, jag vet inte riktigt hur laget kommer se ut, men givetvis vill jag spela och det tror jag alla andra i laget vill med. Vet inte vad vi kommer att göra på träningen men man kan alltid hoppas på att det blir lite powerplay och så vidare för det tycker bloggen alltid är underhållande att göra på träningarna. Sen hoppas även hela laget på en folkfest på söndag när pucken släpps, även fast det inte är den mest underhållande ishockeyn så händer alltid något annat underhållande när Brs är på isen. Så vi hoppas på mycket folk på läktarna.

Bloggen har fått en förfrågning om att gå in djupare på var alla smeknamn kommer ifrån, jag själv kan inte alla för jag har inte varit med från den första början och den som sitter på dom roligaste smeknamnen är Jonas Karlsson där dyker det upp nya mest hela tiden. Vad jag vet om dom smeknamnen så är det att Kalle Haag ligger bakom dom flesta av dom. Han kommer på smeknamn hela tiden, vet inte var han från alla ifrån men han kommer på många och det är ofta mycket humor i dom. Även Jakob kan få fram härlig namn lite då och då, men för att verkligen kunna få svar på alla namn så tror jag att jag ska låt Kalle hoppa in och gästblogga om det någon dag i framtiden. Jag hoppas han ställer upp på detta, men han har verkligen talets gåva så jag tror han kan komma på en del roliga saker med ett tangentbord med.

Bloggen ska börja ta lite bilder från omklädningsrummet och när Brs hittar på saker som kommer att läggas upp här så man kan få lite ögongodis också.

Ha det king tjingeling

Vi rör oss framåt nu.

Publicerad 2010-09-08 00:48:11 i Allmänt,

Idag har Brs haft en träningstid som inte är mitt inatten. Bloggen kände själv att det egentligen var för tidigt på kvällen för träning, man har hunnit vänja sig vid dessa nattpass så nu kan man inte prestera såhär tidigt på kvällen. Men det är inget negativt på något sätt hellre att hinna komma hem innan ett än att vara bra på träning. Fler än bloggen uppskattade den tidiga träning bland annat döcka som nu hann till träna och orkar gå upp i morgon. Även McDonalds var väldigt glada att Brs tränar tidigare, fast det märktes att vi inte varit där på ett tag så det fanns inte många burgare klara. Bättring McDonalds.

Kalle Haag fick hoppa in och spela back idag och han skötte uppgiften strålande, hans baklänges åkning är inte av denna värld fruktansvärt snabb och effektiv. Fille Andersson är en back fylld av energi som smäller på lite här och där över isen vilket bloggen tycker är väldigt roligt att se, även fille verkar tycka om det. Anton Sundström åkte på en knäskada som inte såg rolig ut alls, knät va stort som fotboll. Som tur är har vi många experter i laget framförallt vad det gäller knän, Ante Jern har tagit sönder sitt knä några gånger så han vet hur dom ska se ut när det är riktigt illa. Sen är även Runken en jävel på att amputera, så han ska ta med sig sin rostigaste såg till träningen i morgon och blocka bort knät och även sätta dit ett nytt. Så vi löser det problemet inom laget.

Sen har bloggen upptäckt eller rättare sagt blivit informerad om att det finns ett blogg bråk inom Mjölby Hockey, det ska vara Hockey by Tony som har en dust med Mats Tjernströms blogg. Jag är inte helt säker på hur detta bråk ser ut eller om det ens är något att prata om eftersom jag inte läser någon av dessa bloggar. Men jag ska forska mer i ämnet och jag måste säga att personligen skulle jag tycka det är kul om det är ett bråk mellan dessa. Sådant ger alltid mycket roligare läsning och enligt min källa ska bloggen Hockey by Tony inte ha något emot att vara lite elak mot andra. Det tycker bloggen om.

Lite saker som skedde på mötet på McDonalds idag. Sveriges fina prestation mot San Marino togs upp och enligt Facebooks uppdateringar ska Anders Lundberg ha spelat på 6-0 till Sverige och förtjänar då ett grattis. Men det sades då att oddset på 6-0 enbart var sex gånger pengarna och eftersom Anders spelade en hundring fick han då givetvis 600 kr i vinst. Då undrar Döcka hur mycket man får om man skulle spelat 1000 kr. Ja du Döcka nu vet vi båda hur mycket man fick, eftersom vi runt bordet vara snabba och rätta honom. Döcka passa även på att äta hamburgare med hela ansiktet, vilket gav bloggen inspiration han gjorde verkligen allt för att få in så mycket som möjligt av burgaren i munnen varje gång. Så hårt måste bloggen börja arbeta för att rädda puckarna i vinter. Mötet hade idag även fin besök av båda ordförande Almgren och Robert Nokke Norin. Trevligt att dessa två kunde titta förbi och bjuda på sig själva. Även två färskingar tittade in Krille och Jakob alltid roligt med tillskott och vi hoppas dom dyker upp oftare.

Bloggen har fått emot ta en del kritik i veckan lite från personer i Brs och lite mer från en utomstående. Vad det gäller kritiken från en spelare inom Brs omklädningsrums väggar så finns det inget rättstavningsprogram i denna blogg och när man sitter och skriver kan man missa lite i all hast, jag försöker givetvis att minimera misstagen men en del kan slinka igenom. Vad det gäller den andra kritik som var mer av det konstruktiva slaget så ska jag lägga ut lite frågor till er läsare.

Vill ni att bloggen ska skrivas med större bokstäver? Vill ni det ska jag genast titta över om det går att lösa.

Vill ni att det ska vara tydligare styckindelningar i bloggen?

Vill ni att smeknamnen ska skrivas med enbart stora bokstäver?

Allt detta går givetvis att lösa så det är bara att säga vad ni tycker. Har ni andra förslag för att förbättra bloggen så skriv gärna det med, så kan vi göra detta till en så bra blogg som möjligt. För det är mitt stora mål som nybörjare bloggare att bli en bloggare som blir ihåg kommen som den bästa bloggen genom alla tider även efter internet försvunnit.

I morgon är det nattpass igen får se om Döcka kan komma.

Ha det king tjingeling

Och så blinkar det till.

Publicerad 2010-09-06 10:42:46 i Allmänt,

Det var många tunga huvuden som tog sig upp till VMP Group Arena igår för att spela den första Brsmatchen för säsongen, eller match och match det vara i alla fall 3 gånger 20 minuters internmatch. Blir inte samma sak som en match mot något annat lag men det är alltid kul att spela.
Det var ett normalt upplägg med hemma respektive borta matchställ, domare och tidräkning så lite seriöst var det i alla fall.
Hemma laget som spelade i svart ställde upp med.
Målvakt. Stivie Granath

Första femma:
Jesper Graflund
Pontus Lidman
Niklas Malm
Rikard Johansson
Jakob Kalrborg

Andra femma:
Martin Engström
Filip Andersson
Joakim Czigler
Linus Johansson
Andreas Qvarfordt

Tredje Kedja:
Andreas Jern
Anton Sundström
Alexander Avelöv

Borta laget som fick spela i vitt ställde upp med följande.
Målvakt:
Johan Höjdervall (som senare fick bryta pga skada och in kom då Johan lillen Lindholm)

Första femma:
Tobias Eriksson
Markus Karlsson
Emil Carlswärd
Kristofer Admyre
Christoffer Östh

Andra femma:
Jonas Karlsson
Fredrik Bringnäs
David Almgren
Henrik Tolmark
Rikard Karlsson

Tredje kedja:
Kalle Haag
Eric Qvarnström
Tobias Steilinger

Det var det svarta laget som gick segrande ur denna striden efter att ha haft ett ganska bra anfallsspel. De svarta började väldigt bra och hade ett bastant tryck men kunde inte få in pucken i mål. Men efter några minuters spel så frälste Filip Andersson de svarta med att komma i andra våg och stöta in pucken. Efter det kontrollerade det svarta laget händelserna ganska så bra.
Jesper Graflund var the man of the match då han bjöd på ett stabilt backspel och var även väldigt delaktig offensivt med bra passning och fina genombrott. Graflund stod även för matchens mål då han lurade upp tre man på läktaren och sedan bara la in pucken i öppet mål.
Även Niklas Malm måste nämnas då han var den ända av alla spelare som inte satte på sig rätt damasker, han spelade för det svarta med de vitas damasker. Detta händer jämt men denna gång hade vi verkligen påpekat att man skulle tänka på vilken färg man tog på sig, men Niklas direktörn Malm har mycket att tänka på och glömde då bort det.
Även lillen måste nämnas då han kom in på kort varsel och spelade väldigt bra, tror inte han vart på is iår och det visar bara ännu mer vilken talang det är vi har att göra med. Och alltid välkommet när någon ställer upp sådär så vi slipper spela med bara en målvakt.
Stämning var dock väldigt god trots de på vissa håll tunga huvuden både före och efter matchen, ingen dålig stämning från något av lagen varken före eller efter match inga dåliga vinnare och inga dåliga förlorare. Det pratades mycket om lördagskvällen då Brs som bekant värmde upp inför matchen på bästa sätt. Förfesten hos Krille var väldigt uppskattad men Emil Pet Andersson initiativ som dj var inte fullt lika uppskattat från omgivning som han hoppats och troligtvis även trott. Men han revanschera sig och gjorde en fullt godkänd domarinsatts istället.
Nu har Brs ledigt idag och sen har vi tidig träning på tisdag, träningen börjar redan 21.20 vilket gör att vi kanske hinner gå och lägga oss och få lite sömn inte illa, även McDonalds jublar stort över detta då de ser en stor inkomstkälla återvända. Sen är det som vanligt nattpasset på onsdag men 22.30-23.30 ingen dålig tid, tänk vad mycket man hinner hitta på innan. Det är ingen som behöver oroa sig för att inte hinna hem från jobbet. Får se om döcka kan komma på onsdag eller om dhl jobbet hindrar honom från att delta så sent.

That's that
Ha det king tjingeling

Kostymen den skaver

Publicerad 2010-09-05 17:39:40 i Allmänt,

Brs spelare sitter just nu hemma och i sina lyor och laddar från topp till tå inför kvällens internmatch. Bloggen kan t ex avslöja att ordföranda Almgren nu står och drar i frisyren för att få till den perfekta looken under hjälmen, bröderna Karlsson sitter förmodligen och träter lite med varann, Niklas Malm funderar på hur han ska ta över hela intersport, i Kalrborgs lya tränas det på att täcka av ytor i baklängesåkningen, speedkulan Haag försöker lära Stivie att kissa ute och Qvarna som vi kallar honom sitter och trampar på en cykel.
Ungefär såhär ser det förmodligen ut för några av Brs spelare. Kristofer Admyre däremot han hinner inte med någon uppladdning han har en lägenhet att städa och diverse grannar att be om ursäkt till för den höga och betvis dåliga musiken som spelades under gårdags kvällen.

För igår valde delar av Brs att korka upp vinet, kläcka ölen och blanda till drinkarna och ta sig till oktoberfesten som Södra fotboll anordna. Det var en lysande förfest hos Krille han öppnade upp sin fina lya och ingen höll igen. Det berättades historier, sjöng falskt, spelades gitarr och framförallt så trackades ordförande Almgren inte för att han gjort något fel utan bara för att han är så fruktansvärt snygg så omgivningen blir så fruktansvärt avundsjuka. Men vi börjar lära oss leva med det nu. Coach Tollarn var i hög form och bjöd på underhållning döcka skulle inte jobba idag så han kunde vara upp lite längre och vara med hela kvällen vilket förgyllde kvällen ännu mer för oss andra.
Väl framme vid öltältet på Södras grusplan upptäckte bloggen själv att han glömt kontanter fruktansvärt rookie misstag men samtidigt väldigt klokt då jag slappa att spendera någon av mina egna pengar, helt enkelt en kväll ala Ove Sundberg. Christer n' Petersson stod för underhållningen och var som vanligt mycket bra uppe på scen. En bra kväll med mycket skratt och även en del alkohol i lagom stora mängder såklart, det är ändå profisionella idrottsmän vi talar om här.

För att svara på kommentaren från senaste inlägget så har Brs inte bara en bra ordförande utan han är väskförsäljare och han ska genast kolla upp om det finns någon möjlighet till att få Louis Vuitton trunkar. Han ska även kolla om vi kan få Prada skridskor och Ray Ban visir. Vad det gäller mode snacket överlag så kommer det att komma mer och mer bloggen ska fösöka bjuda på lite bilder från allt från hur en hockeyspelare ska se ut till vad som är det senaste coach modet.

Så klockan 19.00 är det nedsläpp för Brs första match säsongen 10/11 så om folket vill se lite dålig hockey men ändå med mycket underhållning så tar er upp till VMP Group Arena.

That's all for now
Ha det king tjingeling

Nattpass.

Publicerad 2010-09-02 21:51:54 i Allmänt,

När vi nu har börjat träna på så sena tider så McDonalds hinner stänga och Brs regelbundna möten ställs in. Detta är inget som uppskattas varken av Brs eller McDonalds, Brs förlorar massa viktiga kilon och McDonalds förlorar garanterat multum belopp varje dag som detta fortsätter.
Igår så svidade Pontus fölet Lidman om till målvakt och gjorde som vanligt ett strålande arbete mellan stolparna, han flög från stolpe till stolpe. Så denna säsong behöver vi inte ha någon andra målvakt ombytt fölet tar hand om den positionen.
Det var en lite bättre närvaro igår så träningen hade lite bättre fart och med två målvakter blir det genast mycket roligare. Kalle Haag verkar ha fått lite bättre ordning på sin innebandyböj och träffar nu mer mål, tror även han peta in en eller två puckar skönt för honom. En Kalle Haag i målform är ett stort oros moment för alla försvar. Krille har även visat att han ska vara straffskytt i vinter han sitter inne på ett par fruktansvärt luriga straffar som han mer än gärna plockar fram.
Döcka kunde inte närvara på träningen igår pga sitt jobb, man kan inte åka omkring och vara trött i DHL bilen det vet vi alla. Även hans bror runken va tvungen att stå över träningen tack vara att han dundra in i Bringenäs på onsdags träningen. Runken som kom i full fart för att tackla Bringenäs men han glömde att flytta handen och klämde den väldigt illa vilket gör att vi nu måste leta efter ett nytt smeknamn till honom, runken fungerar inte längre.
Kalle Haag kom igår på den strålande idéen att vi nu efter de här totala nattpassen ska ha med oss lite bröd, smör, pålägg, oboy, fil och till och med lite juice till träningarna så alla kan ta sig en frukost efter träning och sedan gå direkt till jobbet det är inte så mycket tid där emmellan. Detta ser bloggen som en fantastiskt strålande idé som alla kan ha nytta av, det är alltid bra att fylla på depoerna efter ett hårt pass.
Coacherna Tollarn och Lövgren verkar dock inte ha någon större bråska efter nattpassen och sitter gärna kvar och drar sig en längre stund, Tollarn är däremot väldigt frustrerad över att det inte finns någon pepsi eller läsk överhuvudtaget i kylen han begär en ändring på detta problem omedelbart så det är upp till den redan hårt arbetande styrelsen att börjar fundera på detta. Bloggen anser att det alltid är klokast att hålla coacherna på bra humör och uppmuntrar till läskeblask i kylen. Men det ska kommas ihåg att när man tar en dricka betalar man för den vilket verkade vara ett litet problem under förra säsongen, småkronorna som ligger i kylen är inte heller någon bank som man kan låna av för att kunna köpa en hamburgare på donken då får man stå över hamburgaren den dagen.
Sen måste bloggen även rapportera att Jonathan jonte Clarmo visar för tillfället upp en mäkta imponerande skäggväxt, bloggen ska arbeta för att få en bild på detta och visa upp. Den kommer väcka mycket avund hos oss som har lite mer problem med en sådan tät och mustig skäggväxt.

Thats all for now
Ha det king tjingeling.

BRS sadlar om.

Publicerad 2010-09-01 21:00:44 i Allmänt,

Ja i helgen lät delar av BRS ishockey utrustningen hänga kvar i omklädningsrummet och istället slänga på sig fotbollsstället. Och eftersom det är ett antal spelar i laget så skapades två lag.
Ett lag med lite mer tyngd och kraft och ett lag med lite mer gele, vax och hårsprej(till dom med hår). Laget med tyngd hamnade i en svår grupp med slutsegrarna En kruka blomjord. I gruppen fanns även räddningstjänsten från Mjölby respektive Boxholm. Räddningstjänsten från Mjölby var också ett bra lag som kämpade hårt och räddningstjänsten från Boxholm var totalt livsfarlig och allmäna tokar.
Det väl friserade laget hamnade däremot i en lättare grupp med ett lag mindre, där dom började med att möta The big red machine, ett lag fyllt med profiler. De mötte även det fruktade laget The teachers där coach Tollarn spelade, han utlovade att ingen i det friserade laget skulle få några matcher i vinter pga överkörningen.
Det tyngre laget hade i början lite svårt att hitta varann döcka stod på backplats och slog fantastiska kross bollar men de andra i laget hade svårt att läsa av döckas spel. Mellan stolparna hängde Richard runken Karlsson som en rem i luften, och räddade på omöjliga och möjliga skott. De avslutade ändå seriespelet på bästa sätt genom att i sudden death vinna över räddningstjänsten från Boxholm. Jesper Graflund avgjorde med ett både destinkt och stenhårt skott.
För det välfriserade laget gick det aningen bättre och dom tog sig till final där dom dock föll mot En kruka blomjord. En kruka blomjord var tämligen överlägsna men de väl friserade snyggade till siffrorna i slutet och matchen slutade med ett 4-2 nederlag.
För att sammanfatta det hela så var det en väldigt lyckad turnering där det bjöds på mycket skratt och även lite deliktesser.
BRS lockade till sig mycket folk och hörnet där de satt och vilade mellan matcherna fylldes snabbat av allt från vänner till hundar och bebisar, till och från var det svårt att hålla ordning på vem som var vem.

Men det har även hunnits med att tränas lite hockey det har varit lite dålig uppslutning på träningarna framförallt på målvaktssida bloggen hoppas på en snabb ändring på den sida. Vi har även haft stjärn besök av Fredrik bringa Bringenäs mer känd som stor whunkarn. Han är med och höjer nivån på träningarna nu när vår stöttespelare och vägledare Robert nokke Norin är långtidsskadad. Nokke som var tänkt att leda laget offensivt med sitt spel och vid sidan av isen med sin inställning och sitt hårda arbete. Men som den lagspelare han är kommer han upp på träningarna och bjuder på skratt.
Emil Carlswärd har valt att lämna HC Wettern för BRS och tas givetvis emot med öppna armar, Emil är en tekniker med ett stort målsinne och kommer bli ett tillskott i vinter.
Kristoffer Admyre visar på träningarna att han fruktansvärt taggad inför säsongen i år och jobbar hårt på träningarna, han säger själv att det blivit en ny tändning för honom att komma till BRS och bli tvungen att slita för sin plats i laget på varje träning.
Kalle Haag har bytt till innebandy böj på klubben vilket har resulterat i ännu fler skott i sargen, för er som inte trodde detta va möjligt så kan bloggen intyga att det är fullt möjligt.


Här har vi det ena BRS laget, några in laget har problem med att nicka men lyckades inte få tag i nickhjälmar så de tog det näst bästa.
Brs första bidrag till Supercupen, där vissa av spelarna lider av nick rädsla vilket fick den att söka med karta och kompas efter nickhjälmar de fan dock inte detta och tog därför det näst bästa.

Här visar BRS andra lag upp sig med att spänna upp brösten så mycket det bara går.
Brs andra bidrag som här efter prisutdelning står och spänner upp sig i silvrets glans.

Thats all for now
Ha det king tjingeling

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela