blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

I begynnelsen skapade.

Publicerad 2010-11-15 19:48:36 i Allmänt,

Det har klagats på att det inte alls bloggats, denna kritik har givetvis varit fullständigt rättfärdig men dammar jag ännu en gång av tangenterna och skriver några rader.

 

Under tiden som jag inte bloggat har det hunnit hända mycket vi har spelat tre matcher, två vunna en förlorad. Jag skulle kunna mala i evigheter om dessa matcher. Om hur nummer 15 i Skärlblacka inte har fullt rätt antal kromosomer eller hur bloggen själv bjudit på ett antal tavlor under dessa matcher men allt detta är tråkig historik och det kan jag skriva om någon annan gång. Nu vill jag istället skriva om allas favorit Brs spelare Jonas ”Döcka” Karlsson.

 

Som troligtvis ni flesta hört så tog det Gud sex dagar plus en vilodag att skapa jorden och ni vet säkert då också ungefär hur det gick till med att första dagen skapade gud land osv osv. Men detta är inte fullständigt rätt för den första dagen skapade Gud Döcka. Två stjärnor hade krockat och av en ren slump avbildade dessa en form, likt en pepparkaksform detta var den första avbilden av Döcka. Gud hällde sen i alla de starkaste atomer han kunde hitta i universum bl.a. en DHL-buss, Words rättstavningsprogram, förmågan att höra allt om alla och sist men inte minst ordet tydligen. Döcka var skapad. Gud var givetvis otroligt stolt över sin skapelse och ansåg att denna värdiga skapelse kan endast bo på en plats som är lika värdig. Denna plats blev jorden och mer specifikt Mjölby. Hans skapelse behövde givetvis ett värdigt fordon att ta sig fram i det blev givetvis en champagnefärgad Volvo 240 även kallad spettmobilen. En sådan människa kan inte bo hur som helst heller han ska ha en bostad värdig en kung så gud skapade en bror åt Döcka som han kunde vara innebonde hos. Tack vare den lägenheten hans bror ägde så vart de två medlemmar i en klan kallad Svartålidsklanen. Med enbart väldigt starka människor som alla ser upp till Döcka.

Den så omåttligt populära skapelsen Döcka kan inte vara oanträffbar i mer än ca två minuter innan det blir ett fullständigt kaos bland alla hans anhängare på det sociala nätverket Facebook även detta skapat till äran av Döcka.

 

Som ni märker så är Döcka inte bara navet i Brs han är även navet i universum, detta gör att vi i Brs känner oss alldeles extra belönade för att få vara en del i denna stora människas liv.

 

Till alla er som vill gnälla på att inlägget inte består av helt korrekt fakta får gärna göra det, men kan ni inte ta det med en klackspark ska ni inte heller läsa denna blogg.

 

Detta inlägget är för Döcka. Forza Döcka Racing.

 

Ha det king tjingeling.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela