blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Gubben i lådan

Publicerad 2010-10-21 23:30:17 i Allmänt,

Imorgon är det dags igen match för Brs denna gång är det Skärblacka som vi ska göra upp med. Denna lilla pittoreska by på vägen till Norrköping bjuder in till stormatch, de vann serien förra säsongen och vi var de ända som slog dem. Så vi hade väl tänkt fortsätta på den linjen och vinna igen.  Vi har haft ganska dålig närvaro på träningarna denna vecka det är synd och gör att det inte blir lika roligt alls. Men på gårdagens träning var vi i alla fall 17 personer och jag tycker själv att det var en rolig träning med ganska så bra fart.

 

Jag tror de flesta tycker det var en rätt bra träning Döcka var som vanligt lite negativ men han skulle inte vara Döcka om han inte fick gnälla lite och ha sina härliga åsikter. Det ger oss andra så mycket mer att prata om och får oss att låta så mycket mer positiva. Så man kan egentligen säga att med sina negativa kommentarer och åsikter är en stor lagspelare eftersom vi andra framstår så positiva. Döcka rättade även bloggen då jag knutit ihop fingrarna och skrivit total fel men det är bra Döcka att du gör det så det blir rätt och inte fel. Förövrigt så spela Döcka tillsammans med Graflund i morgon jag vill inte sitta och räkna ut vikten på det backparet men min uppskattning är runt 200 kilo plus minus ett ton. Tycker även det är otroligt roligt att Döcka skrek tjockis på en a-lags match, alltid lika härligt att när Döcka skriker så härliga saker. Jag tycker det är helt rätt häng ut tjocka hockeyspelare bara man kan inte spela i div.1 och var tjock.

 

Jag tror på vinst mot Skärblacka i morgon det finns som vanligt inga andra alternativ. Vi får helt enkelt fortsätta att skjuta oavbrutet så kan vi göra lite mål tillslut, vi är inte jätte effektiva direkt men förhoppningsvis utnyttjar vi våra chanser lite bättre i morgon. Jag tycker vi är ett mycket bättre lag än Skärblacka så kan vi bara vara fokuserade på vårt eget så ska det vara vinst. Men jag befarar att det finns en viss yttre omständighet som gör att vi kan tappa allt fokus. Den yttre omständigheten är givetvis att Elin Grindemyr skulle stå på läktaren och kolla på matchen.  Jag är tämligen säker på att det är många i vårt lag som inte kommer att kunna titta på pucken då och istället åka omkring och spegla sig och visa sig på styva linan för henne på läktaren. Och sen som jag, Graflund och Fille prata om igår är hon på matchen kommer vi få sitta i kaffis och vila mellan perioderna eftersom alla vill vara så nära henne som möjligt.

 

Sen är det dags att ta tag i en väldigt viktig sak, vi måste utföra en exorcism på Kalles utrustning. I den utrustningen bor det en fruktansvärd elak vålnad. Kalle kan gå från att vara på ett strålande humör till att bli super tjurig så fort han bara får på sig ett armbågsskydd det säger en del om hur stark den anden är. Nu har den anden fått sådan stor inverkan på Kalle att han inte alltid blir på bra humör när han får av sig den. När vi ändå är igång kan vi lika gärna driva ut den ond missa mål anden som kryper omkring i ordförande Almgrens utrustning. Då kan det vara väldigt korkat av mig att placera mig emellan dem tycker ni, men jag har levt med en tappa in puckar demon i mina skydd sen pojklagstiden så jag vet vad jag har att göra med.

 

Jakob Karlborg är rena rama poängmaskinen i Mjölby Hc för tillfället, jag tror han har gjort 12 eller 13 poäng på sina matcher och det är ca två poäng per match. Igår bjöd han enligt källor på två assister var av ett av dem var en riktig delikatess. Jag kan inte låta bli att ta på mig lite ansvar för att det går så bra för honom. Under den tiden han tränade och spelade med oss såg jag till att släppa in så gott som alla hans skott, eller jag försökte givetvis att stoppa dem men det var aningen svårt eftersom han alltid överlista mig. Men förhoppningsvis var det där han byggde upp ett fint självförtroende som han tagit med sig till Mjölby. Vi ska kanske prata med dem att skicka ner någon spelare varje vecka som får leka lite hockey och göra mycket mål och sen komma tillbaka till dem och fortsätta på samma sätt.

 

Ha det king tjingeling

Random Tok och en grym Toasmaster

Publicerad 2010-10-19 23:45:34 i Allmänt,

Bloggen har ännu en gång blivit lidande på grund av min lathet och trötthet men som Kalle sa detta är ett åtagande och då måste det skötas lite mer proffsigt.  Så jag ska försöka arbeta emot min lathet och skriva oftare, jag tycker själv att det borde komma ett inlägg varje dag så ska försöka få till det i framtiden.

 

Brs har idag tagit en lagbild, vi tröttnar inte på att ställa upp på bilder och är kamera kåta som få. Bloggfrillan låg fruktansvärt bra på Krille och Kalle lite sämre på mig, men jag vägde upp det med att le stort på kortet. Bloggen tog själv på sig ansvaret att skriva allas namn på lagbilden eftersom det senare kommer stå när man får den, för er som beställde kan jag inte garantera några som helst rätt i stavning. Men det gör att det kommer finnas lite humor när bilderna väl kommer. Eftersom bloggen är lite mer kamera kåt än de andra så passa jag även på att ta en enskild bild, allt för att synas.

 

Vi hade äntligen vår seriepremiär i fredags. Det vart tyvärr inte lika mycket folk men det var över 400 vilket absolut ska ses som mycket bra. Som vanligt när det gäller div.4 så var det inte mycket till hockey att titta på, men det händer så mycket annat när en Brs match spelas och vad jag har förstått så var våfflorna väldigt goda. Själva matchen var som sagt inte mycket att skriva om vi var det bättre laget och vann fullt rättvis med 4-0 vi borde gjort mer mål men så har det vart hela året så inte heller det är någon större överraskning. Publiken bjöds i alla fall på ett slagsmål och ordförande Almgren var väldigt inblandad tror dock att det är hans första slagsmål i Brs tröjan. När han nu skulle försöka vara tuff för alla flickor på läktaren så passade han på att vricka foten kraftigt så han har inte kunnat träna sen dess och missar troligtvis nästa match, tack vare detta snilledrag belönas han med den gamla succé trofén från Sällskapsresan 2 han får den åtråvärda stavfelsmössan. Grattis David.

 

I gammal vanlig Brs anda så korkades alkoholen upp efter matchens slut. Ante tog sitt ansvar som ny i föreningen och öppnade upp sina dörrar för fest. Döcka tog sitt ansvar och bjöd inte lita flickor sen vet jag inte vem som bjöd de andra flickorna men de kom också och höjde stämningen. Kalle agerade ikon under festen med mycket snickelisnack runt om i lägenheten. Czigler vart trött på Hovmästarn på väg till den stora tillställningen. Så utanför gymmet bestämde han att de skulle göra upp, när vi andra helt ovetandes om detta rullar förbi i en mindre Blåklintsbuss så ser vi en helt raklång Hövmästarn ligga på trottoaren. Han lyckades vid detta tillfälle vricka till foten även han (gångbar skada denna kväll) och är även han tveksam till matchen på fredag, bra jobbat av dig Czigler.

 

Hemma hos Ante var stämningen hög på alla en väldigt bra fest med många människor i omlopp. I slut timmarna på festen blir bloggen uppsökt av en Random Tok som ska gnälla på bloggen. Det lyssnas från båda sidor men det slutar med att vi inte kommer fram till något. Jag tycker själv att det var ett ganska så larvigt påhopp eftersom personen i fråga ej var inblandad men alla har rätt till en åsikt och jag lyssnar givetvis. Det är ändå kul att bloggen genererar känslor.

 

I lördags var det då istället dags för en galafest i självaste Skänninge. Det var Johanna Hjerstedt, Lovisa Ektander och Stephanie Björk som bjöd in nära och kära till en gemensam 20 årsfest. Bloggen, Tobbe, Graflund och Avelöv representera Brs på festligheterna och det var en strålande fest de bjöd på. Tror alla som var där hade en strålande kväll Basse Virtman bjöd på ett strålande jobb som Toastmaster och Pappa Höna hade satt sig på flyget hem från Norge för att kunna närvara. En väldigt trevlig kväll och vill tacka födelsedagsbarnen för inbjudan och en väldigt trevlig kväll.

 

De tre vännerna och Björnfot är väldigt glada efter första segern.

 

Orförande visar lagkamraterna hur man pratar med kvinnor här tar han även hjälp av en wingman.

 

En Toasmaster som vet hur han ska klä sig.

 

Bloggen med Pappa Höna som jag givetvis saknat väldigt mycket sen hans flytt till Norge.

 

Ha det king tjingeling

 

 

Premiär, bloggfrilla och Döcka

Publicerad 2010-10-15 01:26:32 i Allmänt,

Senare idag kommer Brs för första gången denna säsong skrinna in på WMP Group Arena isen för att spela serie match numero uno. Stämningen i truppen är på topp alla är väldigt spelsugna vilket gör att det kan bli en hockeyfest utan dess like. Under dagen vet jag att många har vart uppe och fått sina skridskor slipade av slipargurun Leffan.  Undertecknad kunde inte få sina skridskor slipade pga jobb. Men jag hoppas kunna komma upp lite tidigare med en mindre muta i morgon och vädja till Leffans allra godaste sida så även jag har fast stål under fossingarna.

 

Bloggen har under veckan valt att hedra sin blogg och därför skaffa sig en bloggfrilla. Denna bloggfrilla karvades väldigt vackert fram av Caroline Olofsson på Studio Unique i Linköping. Det kommer givetvis att komma upp bilder på denna radikal förändringen senare för det får ej missas.

 

Kalle som även han har en bloggfrilla fast utan att blogga säger att han ska utmana mig och klippa sig en värre frilla. Jag säger bara att ska han slå denna så måste han bli mer eller mindre flint på sidorna och kanske bara klippa en halv cm på luggen, så jag känner mig väldigt lugn. Han har en fördel med sina klippningar då hans bilälskande flickvän är halv syster med Caroline på Studio Unique men jag har känt henne längre än vad han har så därför borde hon vara på min sida.

 

Ante Jern gör i morgon debut på riktigt för Brs efter sitt långa hockey uppehåll. A re ä Ante som man också kan säga till honom är så fruktansvärt taggad att jag tror håret på hans redan håriga bringa har växt extra mycket senaste dagarna.  Ni som följt denna bloggen lite halv seriöst kan säkert räkna ut att Ante kommer att trycka i sig ett stort lass med spagetti och köttfärssås innan matchen. Eftersom det är både fredag och game day så tycker jag han ska festa till det med lite ost på toppen, inte för mycket tänk på att det är match men strö ett litet fint lager bara.

 

För alla er som sitter där ute och bara väntar på Döcka historier så måste jag tyvärr göra er besvikna just nu.  Eftersom jag jobbat så har jag missat allt han har hittat på senaste tiden. Men jag lovar er att det kommer garanterat inte ta långtid innan jag ännu en gång sitter och skriver när här vad Döcka hittat på för tokigheter. Men för att iaf bjuda på något mumsigt så ska jag säga som Kalle alltid säger det ”Säga vad man vill Döcka med du är iaf jävligt fitt”. Och som vi alla vet så går det inte att säga emot det.

 

Efter matchen i morgon kommer det givetvis dukas upp till stor fest på Brs vis. Det betyder egentligen att man får dricka sin föda och föda är givetvis valfri men hittills har de flesta valt att använda alkohol som sin föda. Så för att festen ska bli så underhållande som möjligt så ska vi givetvis se till att vinna matchen så vi kan dricka vår föda med stolthet och vinnarkänsla. Det är som vanligt öppet hus i omklädningsrummet efteråt så alla är välkomna in. Man måste givetvis ha en väldigt stark näsa för det luktar inte hallontårta där inne. Men det kan man klara av för att få träffa sina hjältar. Och med hjältar menar jag givetvis inte att vi är bättre än någon på vad vi gör, för det finns det bevis på att vi verkligen inte är. Men man kan säga att vi har visat för alla under medelmåttor där ute att man kan ha roligt i en lagidrott ändå och i slutändan är det vad allting handlar om. Med dessa lite djupare ord avslutar jag detta inlägg och ser fram emot morgondagens match. Hoppas på mycket publik och ännu mer glädje.

 

Ha det king tjingeling

The new Don Juan

Publicerad 2010-10-10 22:01:08 i Allmänt,

Brs har spelat sin sista träningsmatch innan serien startar på fredag.  Den sluta som två av de tre tidigare med en förlust. Men det är inte mycket att säga om på fredag börjar serien och då är det andra bullar. Vi förlora ännu en gång mot Div.3 motstånd även om jag tycker detta är det sämsta laget vi mött och med lite bättre anfallsspel så borde vi vunnit. De hade det mesta av spelet men det berodde mest på att vi inte kunde ta oss ur zon på ett vettigt sätt så de fick tillbaka pucken hela tiden. Langström spela väldigt bra i målet och ska ha stort beröm.  Tycker ändå att Make Believes är ett väldigt skönt gäng och önskar dem ett stort lycka till i serien. Deras nummer 7 ska ha ett stort beröm som hjälpte vår halta Philip till Tobbe efter att han valt att tackla sargen istället för spelaren.

 

Vi drabbades av ett litet missöde innan matchen eller inte vi kanske men Kalle drabbades av ett missöde. Alla vi andra packade vår utrustning och slängde in den i bilarna. Kalle däremot packade sin väska sen vet jag inte om han slängde in den i bilen eller inte men det är oväsentligt. Hur som helst så valde en oförberedd Kalle att gå och sätta sig på toan. Tobbe som åkte med mig var siste man som hade nyckel så han tittade snabbt igenom omklädningsrummet såg att ingen var där så han reglade på och låste omklädningsrummet. Efter att vi hunnit ut på motorvägen så ringer det i Tobbes telefon det är då Kalle som ringer och frågar vad fan som hänt varför vi lämnat honom och varför vi låst. Han fick mer eller mindre bryta sig ut ur omklädningsrummet. Bloggen tycker givetvis att Kalle bara har sig själv att skylla så det är bara att du kommer ny skiten till nästa match Kalle.

 

En del av truppen valde igår att ladda upp inför matchen med att skölja ner lite malt, humle, jäst och vatten i strupen hemma hos halvan (Nokke). Där valde även två av Brs nya groupies att presentera sig och göra ett besök. Dessa två nya groupies är lite äldre än den tidigare men vi är ett lag med varierande ålder så det funkar det med. Vi hälsar dessa två välkomna in i det varma groupies gänget som håller till runt Brs. Sammanlagt är det nu tre stycken som tillhör den gruppen och det är väldigt bra jobbat av en klubb som inte funnits längre än så.

 

Qvarna eller som han också kallas ödlan, hemliga Qvarna och den hemlige har skaffat sig en alldeles egen groupie. Han var enligt säkra källor omåttligt populär nere på hålet i väggen igår och stod och högstadiehångla mot en vägg på dansgolvet. Han hade allvarliga problem att prata idag med tanke på den fruktansvärda träningsvärk han byggt upp i tungan under natten. Det känns som han verkligen utmanar ordförande Almgren om att vara Brs Don Juan. Av förklarliga skäl var vi väldigt oroliga när han aldrig dök upp till samlingen men tillslut så kom han så vi andra kunde lugnt pusta ut medvetna om att han inte blivit bortrövad av sin privata groupie.

Ödlan när han står och myser mot väggen nere på vattenghålet.

 

Ordförande Almgren skulle varit med och spelat dagens match men under en fotbollsmatch som han dömde igår hände något förskräckligt. Ordförande som sprang omkring på plan med en perfekt frisyr inte ett hårstrå låg fel och blåste enbart korrekta domslut hade inte turen på sin sida.  Spelet böljade framåt och tillbaka men ordförande hängde med hela tiden. Men under en snabb vändning så var olyckan framme och han ådrog sig en väldigt otäck sträckning.  Hela Brs håller andan och hoppas han kan vara med på seriepremiären. Sträckningar är inte roligt och fotboll som är en sådan intensiv sport med mycket start och stopp och inga längre löpningar för en domare är oerhört riskfyllt. Nu klarade inte ordförandens kropp av det längre och sa ifrån stackars honom och stackars, stackars Brs.

 

Dagen domare var en dålig och väldigt korkade person valde att hitta på lite nya regler vad det gäller högklubba. Nuförtiden när man råkar slå klubban framåt och träffa någon i huvudet så innebär det en 2+2 vare sig det kommer blodvitor eller inte. Jag har frågat min bror som gått domarekursen i år och han har inte hört talas om en sådan regel det kan väl kanske vara så att han inte lyssnade men jag tycker också att det låter väldigt skumt.  Om någon som har bättre koll på det än jag får ni gärna skriva en kommentar och reda ut det hela. Han passade även på att kalla Avelöv för pajas och idiot trots att han inte ens spelade utan stod i vårt bås. En mycket korkad människa som vi var väldigt irriterade på men tillslut skratta vi mest åt token.

 

Som sagt seriepremiär på fredag bloggen kommer bli väldigt upprörd om han inte få spela från start men det bestämmer inte jag, men det är givetvis en match som jag vill spela.

Tobbe var lite trött under matchen så han gick av lite tidigare och tog en gul taxi för att vila upp sig.

Philip och hans curling farsa fixar lite inför dagens match.

Ha det king tjingeling

Mode eller hockeyblogg?

Publicerad 2010-10-09 00:55:29 i Allmänt,

Bloggen har precis kommit hem från NHL premiären i Ericsson Globe Arena. Kul att titta på en NHL match fruktansvärt annorlunda och tokarna var något otroligt stora och största av dem alla var Dogge Murray. En oxe i en mänsklig skepnad är vad han är karln. Den enklaste beskrivningen av honom är att han är byggde som en stor mänsklig rektangel.

 

Som sagt på söndag spelar vi sista träningsmatchen innan det drar igång på allvar. Vi ska väl helt enkelt gå in och köra över dom inte mycket annat att snacka om. Mer än så behöver inte tränarna säga.

 

Ordförande Almgren har sett fruktansvärt het ut på träningarna. Han har hängt mål till både höger och vänster. Så ge ordförande pucken så kommer det sluta i succé, det ända problemet är att han måste ta sig dit så se till att få lite fart under skridskorna ordförande så kommer detta bli så bra.

 

Kalle ska imorgon upp och inspektera NHL lagens andra match på svenska mark. Han har fått ett uppdrag av bloggen och det är att filma uppvärmningen så vi får en riktig NHL uppvärmning. Vi kommer chocka de andra lagen om vi gör det. Jag håller tummarna.

 

Sudden var på plats i Globen han är kung var han än visar sig. Vilken hjälte han har ungefär samma status som jag har på Mantorps Gård, Guda förklarad typ. Så jag vet lite hur han känner.

 

Enligt rykten från den så säkra källan Facebook så har Ödlan och Brorsan spelat Fifa mot varandra under kvällen. Verkar som om de flesta matcher sluta med lätta segrar för Ödlan (Hemliga Qvarna) och Brorsan får helt enkelt lägga sig i hård träning eller återgå till NHL för där håller han en mycket högre nivå.

 

Under dagens match var jag givetvis nyfiken hur det gick för Mjölby i matchen mot Munkfors och vi fick inga rapporter från den matchen. Så jag valde att gå på toa väl vid pissoaren träffar jag två väsgötar som verkade besitta ett stort hockey intresse precis som jag. Jag stod och tjuvlyssna lite och hörde av en slump att de prata om just Mjölbys serie. Så oblyg som jag är frågar jag givetvis om de visste hur matcherna slutat. De hade stenkoll och berätta för mig att Mjölby vunnit. Detta är sådana saker som bara kan ske mellan tre män vid en pissoar.

 

Såg att Jakob hade hängt en puck idag. Alla mål i Brs verkar ha gett självförtroende och han fortsätter på den inslagna vägen. Bra så tycker bloggen och säkert många med mig.

 

Imorgon ska Stockholm City göras och det ska inte sparas på krutet, pengar ska slösas kläder ska köpas. Så bli inte förvånade eller överraskade om denna blogg helt plötsligt slår om och blir en modeblogg med mig och blondinbella som skribenter. Hon är faktiskt både en idiot och rätt så dum i huvudet men hon får pengar på sin blogg ändå så hon måste göra något bättre än jag. Ska ta reda på vad det är för något och sen ska jag göra samma sak. Så det så.

 

Thats all for now

 

Ha det king tjingeling

Överste bonde

Publicerad 2010-10-07 22:57:27 i Allmänt,

Bloggen åker i morgon upp till Stockholm i allmänhet och Globen i synnerhet för att kolla på Dogge Murray, Samme Påhlsson och de andra NHL lirarna. Ser det som en skön mental uppladdning inför vår egen seriepremiär nästa vecka. Kommer kolla väldigt koncentrerat på matchen så jag kan hitta alla de små detaljer som vi måste vara noga med för att vinna vår match. Eller så skiter jag i det och tar en öl eller två till matchen.

 

Bloggens yngre bror för de flesta kända som Lill Stivie eller för de som har vart med riktigt länge känner igen honom som Strong Enough fyller i morgon år. Och till skillnad från Kalle Haag så blir han nämnd när han fyller. Kalle vart nämnde i moderbloggen a k a Wettern bloggen så det fick räcka för honom annars finns stor chans till vattenskalle.

 

Jag och bringan tog igår beslutet att åka upp till McDonalds efter träningen trots att vi båda började tidigt idag. Bli inte orolig nu Philip vi gjorde ingenting utan satt bara och åt på var sin sida bordet inte ens mitt emot varandra så du kan svälja ner hjärtat igen. Väl där upptäckte vi att det var fullt av tjejer en hel busslast med flickor till och med, vi vart givetvis positivt överraskade eftersom det sällan är folk där överhuvudtaget när vi kommer upp efter träningarna. Vi la dock inte speciellt mycket tanke åt att alla de satt där utan poängterade bara sammanträffande och fortsatte med våra menyer. Efter bara några minuter ser vi ordförande Almgrens bil dyka upp i driv inen. Han upptäcker snabbt sitt misstag med att ta drive inen istället för att gå in. Men tur som han har så får han inte sin mat direkt (detta beror givetvis på att ordförande är rädd för sallad och specialbeställer hamburgare) han tar därför tillvara på möjligheten att visa upp sig själv. Han kollar snabbt till frisyren innan har går ut ur bilen och försöker genom fönstret föra ett samtal med oss. Vi hör givetvis inte ett ord av vad han säger och hans teckenspråk håller inte högsta nivå så vi ignorerar honom givetvis och han ger upp efter ett tag. Men då har han redan fått önskad effekt alla flickor där inne har upptäckt honom och satt säkert resten av resan hem och prata om den där snygge killen utanför McDonalds i Mjölby.

 

Bloggen håller sitt löfte och har tagit reda på att det är grön mjölk direktör Malm dricker när det är dags för honom att plocka fram sin bästa sida. Om han känner att det behövs det lilla extra tar han direkt ett stort glas röd mjölk. Inget tjafs med en sådan betydelselös mjölk som blå det är äkta vara som gäller. Bra direktörn.

 

Jakob debuterade igår i Mjölby HC tröjan och som jag påpekade till honom efter matchen så såg han smalare ut i den. Han gjorde en bra match helt klart, man måste ändå räkna in att han inte spelat ordentligt på 9 månader. Han hade några skott på mål och några fina tacklingar, han vart även omnämnd i Corren idag och fick beröm även där så han ska givetvis vara nöjd. Blir nu en stenhård vecka för honom med match både fredag och söndag han blir inkastad i verkligheten direkt.

 

Sista träningsmatchen är på söndag sen börjar allvaret jag vet inte i skrivande stund hur laget kommer att formeras men det är sådant som märks. Matchen spelas för övrigt i Linköping mot Make Believes. Förhoppningsvis avslutar vi försäsongen med en vinst det skulle givetvis vara väldigt skönt.

 

Måste som slutkläm tillägga att traktorer är något fruktansvärt tuffa iaf när man åker omkring med dubbelmontage både fram och bak som stor bonden Axel Ektander gör. Då är man kung på gärdet och kung på vägen det måste kännas fruktansvärt skönt att glida omkring så. Vinner jag många miljoner då ska jag köpa några feta traktorer med dubbelmontage.

 

Ha det king tjingeling

Groupie inget att skämmas för

Publicerad 2010-10-06 00:32:40 i Allmänt,

Nästintill alla var med och tränade idag det var bara Linus och Avelöv som saknades. Detta gav träningen en helt annan intensitet och jag tror alla tyckte det vara roligare.

 

Våran poängkung på försäsongen Jakob Karlborg har lämnat oss för att återigen spela för moderklubben, bloggen tycker givetvis att han gör helt rätt han är för bra för Div.4 och håller absolut klassen i Div.1 så bloggen och hela Brs önskar dig lycka till och du är givetvis välkommen tillbaka när du vill, fast då får du sitta någon annanstans för bloggen har tagit över din plats.

 

Tyvärr kunde Linus Laj Johansson inte komma på träningen idag orsaken är visst utbrändhet men han trodde han skulle kunna vara tillbaka i morgon. Aldrig roligt när någon blir utbränd och känner att han börjar närma sig väggen, då är det klart han ska ta det lugnt. Vi får inte glömma bort att han så sent som i somras tog studenten och blev omedelbart utkastad i det hårda arbetslivet ingen vila ingen rast. Då kan det bli sådana fruktansvärda följder. Vi står verkligen bakom dig i denna tunga stund och du kan räkna med oss i synnerhet de resterande Tre Vännerna (Laj är en av dom) och Björnfot.

 

Döcka förtjänar ett stort beröm efter att själv ha satt upp våra sponsor planscher i ena hörnet av ishallen. Det ska tilläggas att det är väldigt högt och både virke och planscher är väldigt långa. Men han gjorde ett strålande arbete. Så gör som Döcka uppmanar stöd Brs i vinter.

 

Bloggen fick tidigare under dagen ett sms från Brs egna ”Groupie” hon säger att hon inte vill bli omnämnd i bloggen alls och kallar därefter yours truly för blondinbella. Bara detta hån mot bloggen att kalla mig för blondinbella gör att hon genast blir omnämnd igen. Är man ”Groupie” i Brs ska man vara stolt och inte bli glad varje gång man blir omnämnd man är en del i något stort något jag skulle vilja kalla folkets lag. Vilket gör våran ”Groupie” till en folkets kvinna och det är givetvis inget man ska skämmas över.

 

Nu när poängkungen Jakob är bort så är det dags för andra att kliva fram med snurrfinter och mål som Kalle så vackert sa. Kalle själv ville se ordförande Almgren göra detta, jag skulle bli väldigt glad om han gjorde det men jag vill samtidigt inte hoppas på för mycket. Vad det gäller snurrfinter så bjöd Ante Jern på en väldigt vacker sådan under matchspelet idag. Så han har redan axlat lite av det tunga lass som Jakob lämnat bakom sig.

 

På tal om Ante så går det ett rykte på Facebook om att han är väldigt duktig på att göra köttfärssås, den ska visst vara gudomlig. Så det är bara för Ante att åka upp tidigare till våra matcher i vinter och sätta igång ett storkok med köttfärssås. Med lite spagetti till så har vi en ultimat uppladdning inför matcherna och Ante som är ny i laget för i år kommer givetvis bli ännu mer uppskattad än han redan är.

 

Bloggen står inför en av de svåraste uppgifterna man kan ha. Min frisör har flyttat och lämnar efter sig ett stort tomrum. Vi hade precis börjat få den där kontakten där det räcker med att jag säger jag vill ha det som jag brukar och det fixas på en kvart. Nu måste jag alltså ge mig ut på marknaden igen och jag tycker verkligen inte om att leta efter en frisör man lägger så mycket i deras händer. Det måste blir bra första gången och ännu viktigare nu när det vankas stor finfest inom bara två veckor då kan man inte komma med en mohikan frisyr det passar inte till kavaj. Så det gäller att lösa detta problem omedelbart, jag har ett ess i rockarmen och jag hoppas verkligen det funkar annars ligger jag så dåligt till. Detta kan skapa en mindre depression hos mig och det är inte bra.

 

Ska avsluta med att berätta för alla därute att Björnfots mamma Åse fyller i veckan 40 år ett stort grattis till henne. Hon firade i förskott i lördags med en stor fest. Brs vart inte bjudna vi hade kunnat ta den festen till skyarna men vi får respektera hennes beslut att inte bjuda oss och hoppas på att vi får komma nästa gång.

 

Ha det king tjingeling

Döcka raceing

Publicerad 2010-10-03 22:01:40 i Allmänt,

Brs har börjat steppa upp denna helg, mer träningar vi har kört två pass ett igår och ett idag. Detta visar vilken seriös klubb vi kan vara till och från. Just nu är det till så då borrar vi ner huvudet och tränar på hårt.

 

Ordförande Almgren lyckades med konststycket att göra mål på träningen idag. Detta var väldigt härligt för både laget och för ordförande. Han visade på en fruktansvärd glädje och firade som Martin Andersson under sina glans dagar. Ärevarvet ville aldrig ta slut och vi andra unnar verkligen ordförande detta. Fortsätter det såhär kanske han lyckas peta in ett mål under säsongen också det vore inte alls fel. Med tanke på att vi inte har massa målskyttar i laget såhär långt så skulle det vara bra om så många som möjligt börjar hänga dit lite puckar.

 

Ca halv Brs satt på samma fest igår på Smålandsvägen i hemliga Qvarnas skyffe. Vad jag har förstått så intogs en del alkohol och stämning var väldigt hög som den brukar vara när Brs är igång. Enligt säkra källor så var det en väldigt korvaktig fest men det fanns en liten flicka där. Denna flicka har vart med på många Brs fester och nu när hon var där själv så tycker jag vi kan gå ut med att hon är en gruopie till Brs. Så Brs har alltså funnits i ca ett och ett halvt år och vi har redan lyckats binda till oss en groupie. Väldigt starkt jobbat säger jag.

 

Det verkar som om vi kommer att fortsätta med förra årets motto även i år. När vi spelar hockey så gör vi det seriöst utanför isen ser vi till att ha kul tillsammans och när vi är på fest så är det alltid bäst på fest som gäller. Detta är ett ansvar som man måste klara av att ta om man ska spela i Brs. Det är alltid lätt att säga att man är bäst på fest men snacka går inte det gäller att visa det. Vi har vissa som är lite extra strålande på fest som alltid gör att det blir lite roligare för oss andra och det är Kalle och Jakob dessa två sitter inne på både många historier och snabba kommentarer som lockar fram skratt hos oss andra. Det är två mycket underhållande karlslokar helt enkelt.

 

Philip har köpt en ny tv och det är inte vilken tv som helst det är en platt-tv. Den skojar man inte bort. Den tar upp större delen av hans lägenhet och ligger på smått otroliga 60 tum vi andra är i Brs är mäkta imponerade. Så känner ni att det är svårt att se pucken på tv när ni spelar nhl eller att man inte ser Jay röra munnen i Idol, då är mitt förslag att ni omedelbart beger er mot herr Andersson och tittar på hans bioduk till tv.

 

Mjölby tog för övrigt sin första seger idag i div.1 härligt för dom. Segern inkasserades i Kumla och siffrorna skrevs till 2-3. Enligt Oliver Holm så ska Besterman i målet ha extra beröm men hela laget spelade väldigt bra. Kul för Mjölby.

 

Denna vecka tränar vi på för att spela sista träningsmatchen på söndag sen är det dags för seriepremiär fredagen den 15. Bloggen åker till Stockholm på fredag för att hitta inspiration från nhl spelarna som kommer på besök. Jag tror inte skillnaden är så stor mellan Brs och säg t ex våra förebilder San Jose Sharks eller är det vi som är deras förebilder? Kan mycket väl vara på det viset. Titta bara på en spelare som Kalle Haag som alltid gör jobbet varje gång han är på isen. Vilken nhl klubb som helst skulle vilja ha en sådan kille i sitt lag. Men Kalle har bestämt sig för att familjen är viktigare och har då valt tryggheten i Mjölby. Det tackar vi i Brs för.

 

Ha det king tjingeling.

Kall mjölk

Publicerad 2010-10-01 17:03:25 i Allmänt,

Ordförande Almgren försöker med en dåres envishet att övertala oss om att han är målfarlig och gör lite mål då och då. Men bloggen står fast vid att detta enbart är snack och att han inte alls är målfarlig. Och som videonämnden påpekade så har ordförandes mål inspekteras och underkänts vilket gör att han står kvar på sina noll mål tragiskt men sant. Men för varje mållös match han har kommer han garanterat närmare matchen då han petar in det magiska första målet. Tack videonämnden för att du inspekterade ordförandes mål.

 

Det finns vissa grupperingar i laget eller grupperingar är kanske lite hårt men vissa människor trivs bättre med varandra och det är inget fel i det. Vi har fyra gäng som står ut lite över de andra, till att börja med har vi De Tre Vännerna och Björnfot som består av De Tre Vännerna Czigler, Linus Johansson och Hovmästarn vilket betyder att Björnfot är Qvarfordt. Sen har vi som ni känner till sen tidigare Hela och Halvan som består av Nokke och Pet nu har Pet rest bort för en tid så för tillfället är det bara Halvan kvar här hemma, men dom återförenas snart. Vi har även Ödlan och Brorsan som utgörs av hemliga Qvarna och Jesper den förslappade Graflund. Sist men absolut inte minst så har vi Öscan och Blondie där vi har våra två succe nyförvärv Krille och Jakob. Detta är några av de fina sammanhållningarna som vi har i laget. Och med sådan sammanhållning är det klart vi har roligt tillsammans.

 

Bloggen har även fått mycket smaskig information från en väldigt pålitligt och bra källa. Tack vare honom så hoppas jag att vi kan nysta fram lite mer av allt det hemliga i hemliga Qvarnas liv. Min källa som jag har ett väldigt stort förtroende för berättade att det relativt ofta står en mörk liten bil parkerad utanför hans lägenhet både den han nyligen flyttat in i och den han bodde i förut. Man blir givetvis väldigt nyfiken på vem det kan vara som så ofta vill umgås med hemliga Qvarna. Detta ska bloggen gräva så djupt som möjligt i och om någon därute sitter på information så tveka inte en sekund utan informera mig omedelbart.

 

Min trogna källa avslöjade även direktör Malms stora hemlighet. Vi är många som undrat hur direktörn kan vara så fruktansvärt framgångsrik bland alla av det kvinnliga könet. Att han är en romantiker och trevlig person visste vi redan, men bara dom egenskaparna kan inte räcka hela vägen man måste ha något mer. Så vi är många som undrat vad är han har eller gör för ha så många tillfredställda flickor. Nu verkar det som vi har hittat det magiska han besitter, direktörn är en älskare av kall mjölk. Så efter att han använt all sin romantik, charm och trevlighet har han ofta ett koppel kvinnor efter sig, så då och då tar han även med sig någon hem eller kanske följer med någon. Det är när det har gått så långt som han plockar fram sitt hemliga trick, han dricker hör och häpna alltid ett stort kallt glas mjölk innan han tar tag i väsentligheterna då har han stärkt sin kropp och stjäl vilket gör att han verkligen kan bjuda sin partner på det allra bästa. Detta är ett tips som kommer helt gratis från bloggen så använd det gott folk, spara inte på mjölken. Jag ska försöka gräva djupare och ta reda på om det är röd, grön, blå eller gul mjölk han dricker, för det måste givetvis vara Arla mjölk något annat fungerar inte.

 

Vi har i morgon tidig träning jag vet inte riktigt hur många som kommer dyka upp men jag hoppas givetvis att det är många. Vi la ut en förfrågan till HC Wettern om att möta oss i en träningsmatch i morgon istället. Dom tackade tyvärr nej vet inte riktigt anledningen men jag tycker det var synd. Hade varit mycket kul att möta dom, Wettern hade givetvis stått som favoriter men det kunde vara kul att spela mot dem ändå. Sen hade vi kunnat avsluta det hela med en inbjudning till Sharknästet det är ett par öl och lite elitserie hockey kunde avnjutits. Det kunde blivit riktigt roligt men det kommer fler chanser så vi får kanske göra detta i framtiden.

 

Ha det king tjingeling

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela