blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Döcka raceing

Publicerad 2010-10-03 22:01:40 i Allmänt,

Brs har börjat steppa upp denna helg, mer träningar vi har kört två pass ett igår och ett idag. Detta visar vilken seriös klubb vi kan vara till och från. Just nu är det till så då borrar vi ner huvudet och tränar på hårt.

 

Ordförande Almgren lyckades med konststycket att göra mål på träningen idag. Detta var väldigt härligt för både laget och för ordförande. Han visade på en fruktansvärd glädje och firade som Martin Andersson under sina glans dagar. Ärevarvet ville aldrig ta slut och vi andra unnar verkligen ordförande detta. Fortsätter det såhär kanske han lyckas peta in ett mål under säsongen också det vore inte alls fel. Med tanke på att vi inte har massa målskyttar i laget såhär långt så skulle det vara bra om så många som möjligt börjar hänga dit lite puckar.

 

Ca halv Brs satt på samma fest igår på Smålandsvägen i hemliga Qvarnas skyffe. Vad jag har förstått så intogs en del alkohol och stämning var väldigt hög som den brukar vara när Brs är igång. Enligt säkra källor så var det en väldigt korvaktig fest men det fanns en liten flicka där. Denna flicka har vart med på många Brs fester och nu när hon var där själv så tycker jag vi kan gå ut med att hon är en gruopie till Brs. Så Brs har alltså funnits i ca ett och ett halvt år och vi har redan lyckats binda till oss en groupie. Väldigt starkt jobbat säger jag.

 

Det verkar som om vi kommer att fortsätta med förra årets motto även i år. När vi spelar hockey så gör vi det seriöst utanför isen ser vi till att ha kul tillsammans och när vi är på fest så är det alltid bäst på fest som gäller. Detta är ett ansvar som man måste klara av att ta om man ska spela i Brs. Det är alltid lätt att säga att man är bäst på fest men snacka går inte det gäller att visa det. Vi har vissa som är lite extra strålande på fest som alltid gör att det blir lite roligare för oss andra och det är Kalle och Jakob dessa två sitter inne på både många historier och snabba kommentarer som lockar fram skratt hos oss andra. Det är två mycket underhållande karlslokar helt enkelt.

 

Philip har köpt en ny tv och det är inte vilken tv som helst det är en platt-tv. Den skojar man inte bort. Den tar upp större delen av hans lägenhet och ligger på smått otroliga 60 tum vi andra är i Brs är mäkta imponerade. Så känner ni att det är svårt att se pucken på tv när ni spelar nhl eller att man inte ser Jay röra munnen i Idol, då är mitt förslag att ni omedelbart beger er mot herr Andersson och tittar på hans bioduk till tv.

 

Mjölby tog för övrigt sin första seger idag i div.1 härligt för dom. Segern inkasserades i Kumla och siffrorna skrevs till 2-3. Enligt Oliver Holm så ska Besterman i målet ha extra beröm men hela laget spelade väldigt bra. Kul för Mjölby.

 

Denna vecka tränar vi på för att spela sista träningsmatchen på söndag sen är det dags för seriepremiär fredagen den 15. Bloggen åker till Stockholm på fredag för att hitta inspiration från nhl spelarna som kommer på besök. Jag tror inte skillnaden är så stor mellan Brs och säg t ex våra förebilder San Jose Sharks eller är det vi som är deras förebilder? Kan mycket väl vara på det viset. Titta bara på en spelare som Kalle Haag som alltid gör jobbet varje gång han är på isen. Vilken nhl klubb som helst skulle vilja ha en sådan kille i sitt lag. Men Kalle har bestämt sig för att familjen är viktigare och har då valt tryggheten i Mjölby. Det tackar vi i Brs för.

 

Ha det king tjingeling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela