blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Kall mjölk

Publicerad 2010-10-01 17:03:25 i Allmänt,

Ordförande Almgren försöker med en dåres envishet att övertala oss om att han är målfarlig och gör lite mål då och då. Men bloggen står fast vid att detta enbart är snack och att han inte alls är målfarlig. Och som videonämnden påpekade så har ordförandes mål inspekteras och underkänts vilket gör att han står kvar på sina noll mål tragiskt men sant. Men för varje mållös match han har kommer han garanterat närmare matchen då han petar in det magiska första målet. Tack videonämnden för att du inspekterade ordförandes mål.

 

Det finns vissa grupperingar i laget eller grupperingar är kanske lite hårt men vissa människor trivs bättre med varandra och det är inget fel i det. Vi har fyra gäng som står ut lite över de andra, till att börja med har vi De Tre Vännerna och Björnfot som består av De Tre Vännerna Czigler, Linus Johansson och Hovmästarn vilket betyder att Björnfot är Qvarfordt. Sen har vi som ni känner till sen tidigare Hela och Halvan som består av Nokke och Pet nu har Pet rest bort för en tid så för tillfället är det bara Halvan kvar här hemma, men dom återförenas snart. Vi har även Ödlan och Brorsan som utgörs av hemliga Qvarna och Jesper den förslappade Graflund. Sist men absolut inte minst så har vi Öscan och Blondie där vi har våra två succe nyförvärv Krille och Jakob. Detta är några av de fina sammanhållningarna som vi har i laget. Och med sådan sammanhållning är det klart vi har roligt tillsammans.

 

Bloggen har även fått mycket smaskig information från en väldigt pålitligt och bra källa. Tack vare honom så hoppas jag att vi kan nysta fram lite mer av allt det hemliga i hemliga Qvarnas liv. Min källa som jag har ett väldigt stort förtroende för berättade att det relativt ofta står en mörk liten bil parkerad utanför hans lägenhet både den han nyligen flyttat in i och den han bodde i förut. Man blir givetvis väldigt nyfiken på vem det kan vara som så ofta vill umgås med hemliga Qvarna. Detta ska bloggen gräva så djupt som möjligt i och om någon därute sitter på information så tveka inte en sekund utan informera mig omedelbart.

 

Min trogna källa avslöjade även direktör Malms stora hemlighet. Vi är många som undrat hur direktörn kan vara så fruktansvärt framgångsrik bland alla av det kvinnliga könet. Att han är en romantiker och trevlig person visste vi redan, men bara dom egenskaparna kan inte räcka hela vägen man måste ha något mer. Så vi är många som undrat vad är han har eller gör för ha så många tillfredställda flickor. Nu verkar det som vi har hittat det magiska han besitter, direktörn är en älskare av kall mjölk. Så efter att han använt all sin romantik, charm och trevlighet har han ofta ett koppel kvinnor efter sig, så då och då tar han även med sig någon hem eller kanske följer med någon. Det är när det har gått så långt som han plockar fram sitt hemliga trick, han dricker hör och häpna alltid ett stort kallt glas mjölk innan han tar tag i väsentligheterna då har han stärkt sin kropp och stjäl vilket gör att han verkligen kan bjuda sin partner på det allra bästa. Detta är ett tips som kommer helt gratis från bloggen så använd det gott folk, spara inte på mjölken. Jag ska försöka gräva djupare och ta reda på om det är röd, grön, blå eller gul mjölk han dricker, för det måste givetvis vara Arla mjölk något annat fungerar inte.

 

Vi har i morgon tidig träning jag vet inte riktigt hur många som kommer dyka upp men jag hoppas givetvis att det är många. Vi la ut en förfrågan till HC Wettern om att möta oss i en träningsmatch i morgon istället. Dom tackade tyvärr nej vet inte riktigt anledningen men jag tycker det var synd. Hade varit mycket kul att möta dom, Wettern hade givetvis stått som favoriter men det kunde vara kul att spela mot dem ändå. Sen hade vi kunnat avsluta det hela med en inbjudning till Sharknästet det är ett par öl och lite elitserie hockey kunde avnjutits. Det kunde blivit riktigt roligt men det kommer fler chanser så vi får kanske göra detta i framtiden.

 

Ha det king tjingeling

Kommentarer

Postat av: #19

Publicerad 2010-10-02 19:01:35

Ser mig själv som lite mer mystisk än hemlig! Haha

Postat av: Xxx

Publicerad 2010-10-03 11:37:43

Nej du är hemlig och inget annat... Gjort nåt hemligt i helgen?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela