blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Överste bonde

Publicerad 2010-10-07 22:57:27 i Allmänt,

Bloggen åker i morgon upp till Stockholm i allmänhet och Globen i synnerhet för att kolla på Dogge Murray, Samme Påhlsson och de andra NHL lirarna. Ser det som en skön mental uppladdning inför vår egen seriepremiär nästa vecka. Kommer kolla väldigt koncentrerat på matchen så jag kan hitta alla de små detaljer som vi måste vara noga med för att vinna vår match. Eller så skiter jag i det och tar en öl eller två till matchen.

 

Bloggens yngre bror för de flesta kända som Lill Stivie eller för de som har vart med riktigt länge känner igen honom som Strong Enough fyller i morgon år. Och till skillnad från Kalle Haag så blir han nämnd när han fyller. Kalle vart nämnde i moderbloggen a k a Wettern bloggen så det fick räcka för honom annars finns stor chans till vattenskalle.

 

Jag och bringan tog igår beslutet att åka upp till McDonalds efter träningen trots att vi båda började tidigt idag. Bli inte orolig nu Philip vi gjorde ingenting utan satt bara och åt på var sin sida bordet inte ens mitt emot varandra så du kan svälja ner hjärtat igen. Väl där upptäckte vi att det var fullt av tjejer en hel busslast med flickor till och med, vi vart givetvis positivt överraskade eftersom det sällan är folk där överhuvudtaget när vi kommer upp efter träningarna. Vi la dock inte speciellt mycket tanke åt att alla de satt där utan poängterade bara sammanträffande och fortsatte med våra menyer. Efter bara några minuter ser vi ordförande Almgrens bil dyka upp i driv inen. Han upptäcker snabbt sitt misstag med att ta drive inen istället för att gå in. Men tur som han har så får han inte sin mat direkt (detta beror givetvis på att ordförande är rädd för sallad och specialbeställer hamburgare) han tar därför tillvara på möjligheten att visa upp sig själv. Han kollar snabbt till frisyren innan har går ut ur bilen och försöker genom fönstret föra ett samtal med oss. Vi hör givetvis inte ett ord av vad han säger och hans teckenspråk håller inte högsta nivå så vi ignorerar honom givetvis och han ger upp efter ett tag. Men då har han redan fått önskad effekt alla flickor där inne har upptäckt honom och satt säkert resten av resan hem och prata om den där snygge killen utanför McDonalds i Mjölby.

 

Bloggen håller sitt löfte och har tagit reda på att det är grön mjölk direktör Malm dricker när det är dags för honom att plocka fram sin bästa sida. Om han känner att det behövs det lilla extra tar han direkt ett stort glas röd mjölk. Inget tjafs med en sådan betydelselös mjölk som blå det är äkta vara som gäller. Bra direktörn.

 

Jakob debuterade igår i Mjölby HC tröjan och som jag påpekade till honom efter matchen så såg han smalare ut i den. Han gjorde en bra match helt klart, man måste ändå räkna in att han inte spelat ordentligt på 9 månader. Han hade några skott på mål och några fina tacklingar, han vart även omnämnd i Corren idag och fick beröm även där så han ska givetvis vara nöjd. Blir nu en stenhård vecka för honom med match både fredag och söndag han blir inkastad i verkligheten direkt.

 

Sista träningsmatchen är på söndag sen börjar allvaret jag vet inte i skrivande stund hur laget kommer att formeras men det är sådant som märks. Matchen spelas för övrigt i Linköping mot Make Believes. Förhoppningsvis avslutar vi försäsongen med en vinst det skulle givetvis vara väldigt skönt.

 

Måste som slutkläm tillägga att traktorer är något fruktansvärt tuffa iaf när man åker omkring med dubbelmontage både fram och bak som stor bonden Axel Ektander gör. Då är man kung på gärdet och kung på vägen det måste kännas fruktansvärt skönt att glida omkring så. Vinner jag många miljoner då ska jag köpa några feta traktorer med dubbelmontage.

 

Ha det king tjingeling

Kommentarer

Postat av: Ex #16

Publicerad 2010-10-07 23:50:19

Härligt att bloggen inte glömt mig! Med det stödet kan jag inte misslyckas!

Postat av: Bloggen

Publicerad 2010-10-07 23:54:59

Här glöms ingen och det är ännu svårare att glömma när 98% av målen försvinner.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela