blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

The new Don Juan

Publicerad 2010-10-10 22:01:08 i Allmänt,

Brs har spelat sin sista träningsmatch innan serien startar på fredag.  Den sluta som två av de tre tidigare med en förlust. Men det är inte mycket att säga om på fredag börjar serien och då är det andra bullar. Vi förlora ännu en gång mot Div.3 motstånd även om jag tycker detta är det sämsta laget vi mött och med lite bättre anfallsspel så borde vi vunnit. De hade det mesta av spelet men det berodde mest på att vi inte kunde ta oss ur zon på ett vettigt sätt så de fick tillbaka pucken hela tiden. Langström spela väldigt bra i målet och ska ha stort beröm.  Tycker ändå att Make Believes är ett väldigt skönt gäng och önskar dem ett stort lycka till i serien. Deras nummer 7 ska ha ett stort beröm som hjälpte vår halta Philip till Tobbe efter att han valt att tackla sargen istället för spelaren.

 

Vi drabbades av ett litet missöde innan matchen eller inte vi kanske men Kalle drabbades av ett missöde. Alla vi andra packade vår utrustning och slängde in den i bilarna. Kalle däremot packade sin väska sen vet jag inte om han slängde in den i bilen eller inte men det är oväsentligt. Hur som helst så valde en oförberedd Kalle att gå och sätta sig på toan. Tobbe som åkte med mig var siste man som hade nyckel så han tittade snabbt igenom omklädningsrummet såg att ingen var där så han reglade på och låste omklädningsrummet. Efter att vi hunnit ut på motorvägen så ringer det i Tobbes telefon det är då Kalle som ringer och frågar vad fan som hänt varför vi lämnat honom och varför vi låst. Han fick mer eller mindre bryta sig ut ur omklädningsrummet. Bloggen tycker givetvis att Kalle bara har sig själv att skylla så det är bara att du kommer ny skiten till nästa match Kalle.

 

En del av truppen valde igår att ladda upp inför matchen med att skölja ner lite malt, humle, jäst och vatten i strupen hemma hos halvan (Nokke). Där valde även två av Brs nya groupies att presentera sig och göra ett besök. Dessa två nya groupies är lite äldre än den tidigare men vi är ett lag med varierande ålder så det funkar det med. Vi hälsar dessa två välkomna in i det varma groupies gänget som håller till runt Brs. Sammanlagt är det nu tre stycken som tillhör den gruppen och det är väldigt bra jobbat av en klubb som inte funnits längre än så.

 

Qvarna eller som han också kallas ödlan, hemliga Qvarna och den hemlige har skaffat sig en alldeles egen groupie. Han var enligt säkra källor omåttligt populär nere på hålet i väggen igår och stod och högstadiehångla mot en vägg på dansgolvet. Han hade allvarliga problem att prata idag med tanke på den fruktansvärda träningsvärk han byggt upp i tungan under natten. Det känns som han verkligen utmanar ordförande Almgren om att vara Brs Don Juan. Av förklarliga skäl var vi väldigt oroliga när han aldrig dök upp till samlingen men tillslut så kom han så vi andra kunde lugnt pusta ut medvetna om att han inte blivit bortrövad av sin privata groupie.

Ödlan när han står och myser mot väggen nere på vattenghålet.

 

Ordförande Almgren skulle varit med och spelat dagens match men under en fotbollsmatch som han dömde igår hände något förskräckligt. Ordförande som sprang omkring på plan med en perfekt frisyr inte ett hårstrå låg fel och blåste enbart korrekta domslut hade inte turen på sin sida.  Spelet böljade framåt och tillbaka men ordförande hängde med hela tiden. Men under en snabb vändning så var olyckan framme och han ådrog sig en väldigt otäck sträckning.  Hela Brs håller andan och hoppas han kan vara med på seriepremiären. Sträckningar är inte roligt och fotboll som är en sådan intensiv sport med mycket start och stopp och inga längre löpningar för en domare är oerhört riskfyllt. Nu klarade inte ordförandens kropp av det längre och sa ifrån stackars honom och stackars, stackars Brs.

 

Dagen domare var en dålig och väldigt korkade person valde att hitta på lite nya regler vad det gäller högklubba. Nuförtiden när man råkar slå klubban framåt och träffa någon i huvudet så innebär det en 2+2 vare sig det kommer blodvitor eller inte. Jag har frågat min bror som gått domarekursen i år och han har inte hört talas om en sådan regel det kan väl kanske vara så att han inte lyssnade men jag tycker också att det låter väldigt skumt.  Om någon som har bättre koll på det än jag får ni gärna skriva en kommentar och reda ut det hela. Han passade även på att kalla Avelöv för pajas och idiot trots att han inte ens spelade utan stod i vårt bås. En mycket korkad människa som vi var väldigt irriterade på men tillslut skratta vi mest åt token.

 

Som sagt seriepremiär på fredag bloggen kommer bli väldigt upprörd om han inte få spela från start men det bestämmer inte jag, men det är givetvis en match som jag vill spela.

Tobbe var lite trött under matchen så han gick av lite tidigare och tog en gul taxi för att vila upp sig.

Philip och hans curling farsa fixar lite inför dagens match.

Ha det king tjingeling

Kommentarer

Postat av: döcka

Publicerad 2010-10-10 22:18:53

domslutet var helt fel, han var en pajas å det vi nog alla som var under stånkans tak...

Postat av: Runken

Publicerad 2010-10-10 22:37:15

Ja måste bara rätta dig lite ang. platsen för gårdagens drama de var (vatten)hålet som var platsen, hålet i väggen (läs Sibylla) ligger på andra sidan kungsvägen.

Har även kollat upp de där ang. den höga klubban med en nära anhörig till mig och han sa att de är två min oavsett om de e i laddningen bakåt eller framåt och för att de ska bli 2+2 ska en oavsiktlig skada uppstå

Postat av: MB

Publicerad 2010-10-10 23:00:01

Håller med om 2+2 för den höga klubban.. Det förvånade nog de flesta. Annars var det väl inte så mycket att snacka om. Alla utvisningar var väl ganska solklara åt bägge håll. Sen att ni drog på er några fler berodde väl mest på att temposkillnaden tog ut sin rätt.



Hursomhellst, tänkte mest titta in och tacka för en trevlig match. Lycka till i serien och som sagt, hoppas på ett återseende nästa höst!

Postat av: Bloggen

Publicerad 2010-10-10 23:04:07

Nej våra utvisningar var inte mycket att prata om. Men vi tycker att han kanske kunde varit lite mer konsekvent och plocka ut MB för en del slag och så som förekom. Men matchen är färdig spelad och ni vann så det är bara för oss att gratulera och önska er all lycka till under serien. Fortsätt även med eran lysande blogg vet att många lag i trean uppskattar den.

Postat av: DJ.

Publicerad 2010-10-11 07:49:41

Någon som vet hur det gick för Tobbe ? E han tbx till träningen imorgon?ligger han över på sjukan?

Tydligen han domaren fått i uppgift att döma alla våra hemma matcher i år.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela