blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

BRS sadlar om.

Publicerad 2010-09-01 21:00:44 i Allmänt,

Ja i helgen lät delar av BRS ishockey utrustningen hänga kvar i omklädningsrummet och istället slänga på sig fotbollsstället. Och eftersom det är ett antal spelar i laget så skapades två lag.
Ett lag med lite mer tyngd och kraft och ett lag med lite mer gele, vax och hårsprej(till dom med hår). Laget med tyngd hamnade i en svår grupp med slutsegrarna En kruka blomjord. I gruppen fanns även räddningstjänsten från Mjölby respektive Boxholm. Räddningstjänsten från Mjölby var också ett bra lag som kämpade hårt och räddningstjänsten från Boxholm var totalt livsfarlig och allmäna tokar.
Det väl friserade laget hamnade däremot i en lättare grupp med ett lag mindre, där dom började med att möta The big red machine, ett lag fyllt med profiler. De mötte även det fruktade laget The teachers där coach Tollarn spelade, han utlovade att ingen i det friserade laget skulle få några matcher i vinter pga överkörningen.
Det tyngre laget hade i början lite svårt att hitta varann döcka stod på backplats och slog fantastiska kross bollar men de andra i laget hade svårt att läsa av döckas spel. Mellan stolparna hängde Richard runken Karlsson som en rem i luften, och räddade på omöjliga och möjliga skott. De avslutade ändå seriespelet på bästa sätt genom att i sudden death vinna över räddningstjänsten från Boxholm. Jesper Graflund avgjorde med ett både destinkt och stenhårt skott.
För det välfriserade laget gick det aningen bättre och dom tog sig till final där dom dock föll mot En kruka blomjord. En kruka blomjord var tämligen överlägsna men de väl friserade snyggade till siffrorna i slutet och matchen slutade med ett 4-2 nederlag.
För att sammanfatta det hela så var det en väldigt lyckad turnering där det bjöds på mycket skratt och även lite deliktesser.
BRS lockade till sig mycket folk och hörnet där de satt och vilade mellan matcherna fylldes snabbat av allt från vänner till hundar och bebisar, till och från var det svårt att hålla ordning på vem som var vem.

Men det har även hunnits med att tränas lite hockey det har varit lite dålig uppslutning på träningarna framförallt på målvaktssida bloggen hoppas på en snabb ändring på den sida. Vi har även haft stjärn besök av Fredrik bringa Bringenäs mer känd som stor whunkarn. Han är med och höjer nivån på träningarna nu när vår stöttespelare och vägledare Robert nokke Norin är långtidsskadad. Nokke som var tänkt att leda laget offensivt med sitt spel och vid sidan av isen med sin inställning och sitt hårda arbete. Men som den lagspelare han är kommer han upp på träningarna och bjuder på skratt.
Emil Carlswärd har valt att lämna HC Wettern för BRS och tas givetvis emot med öppna armar, Emil är en tekniker med ett stort målsinne och kommer bli ett tillskott i vinter.
Kristoffer Admyre visar på träningarna att han fruktansvärt taggad inför säsongen i år och jobbar hårt på träningarna, han säger själv att det blivit en ny tändning för honom att komma till BRS och bli tvungen att slita för sin plats i laget på varje träning.
Kalle Haag har bytt till innebandy böj på klubben vilket har resulterat i ännu fler skott i sargen, för er som inte trodde detta va möjligt så kan bloggen intyga att det är fullt möjligt.


Här har vi det ena BRS laget, några in laget har problem med att nicka men lyckades inte få tag i nickhjälmar så de tog det näst bästa.
Brs första bidrag till Supercupen, där vissa av spelarna lider av nick rädsla vilket fick den att söka med karta och kompas efter nickhjälmar de fan dock inte detta och tog därför det näst bästa.

Här visar BRS andra lag upp sig med att spänna upp brösten så mycket det bara går.
Brs andra bidrag som här efter prisutdelning står och spänner upp sig i silvrets glans.

Thats all for now
Ha det king tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela