blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

En varm lavin

Publicerad 2010-09-25 10:32:27 i Allmänt,

Brs rullar as we speak ut från WMP Group Arenas parkering och sätter siktet mot Lenhovda. Stämningen på bussen är väldigt hög man märker inte alls av att det är relativt tidigt, både Kalle och Graflund är pigga och glada då vet man att alla andra är det med.

 

Bloggen är tvungen att gå in och rätta sig från tidigare inlägg. I det förra inlägget skrev jag att båda Nokke och Pet skulle stanna hemma men nu sitter de båda två på bussen. Nokke hade inte förstått att Jakob skulle med men när han förstod det ändra han sig genast och valde att följa med, och då kan inte Pet sitta kvar hemma själva. Man måste vara två för att dubbla som vi alla vet.

 

När bussen rullade förbi Mjölby station så går Nokke och Philips flicka från förra helgen förbi. Nokke flög upp som skjuten ur en kanon och vi andra var tvungna att hålla i honom hårt för att han inte skulle gå genom fönsterrutan. Även Pet rykte till ganska så kraftigt men han höll sig i alla fall sittandes. Men paketet var hårt som Jakob uppmärksammade. Som sagt man måste vara två för att dubbla. Just nu ser hångel möjligheterna väldigt goda ut för Philip när Nokke nu lämnat kommun. Så stor chans att det blir en del sprit för Philip ikväll och spya för honom i morgon. Och om Philip ska dricka så är det inte helt omöjligt att Bringan måste ta ett par öl också. Bloggen och hela Brs bussen önskar dom en trevlig kväll.

 

Nu startas det visst en film här Döcka stod och titta mellan filmerna som Qvarna hade tagit med sig, han dömde senare ut film efter film och sa att den här hade vi redan sett. Det är som vanligt att Döcka han pratar för hela bussen. Det blir mycket lättare så för alla inblandade vi andra behöver inte tänka något och Döcka får precis som han vill. Det slutar alltså med att alla är nöjda och glada.

 

Nokke öppnar en risifrutti.

 

Pet ser kåt ut, ser jävligt bra ut för Ronnebys kvinnliga population ikväll. På tal om dom så är Nokke  en flörtare av rang han kan verkligen kåta upp en tjej med ord. Skulle han mot förmodan inte lyckas så kommer Pet in och bjuder på en drink. Ni som inte har blivit bjudna av Pet har missat något han bjuder på väldigt fina ord och gör alla flickor glada och varma inombords.

 

Ante gillar filmen.

 

Kalle har sammansatt en liten frågesport som vi ska avnjuta senare under resan. Enligt honom så ska det vara en fråga om varje person och frågorna kommer visst handla om saker vi har gjort, saker vi kanske inte alltid är så stolta över. Ordförande Almgren ser väldigt nervös och svettig ut där bak.

 

Bloggen har lock för öronen.

 

HC Wettern gästade igår WMP Group Aren för att träningsmatcha mot Mjölbys j-20. Det var en ganska så underhållande match där j-20 drog det längsta stråt och vann med 1-0 efter ett stenhårt skott av Johan Borg.

 

Bloggen stötte på några Wettern spelare på McDonalds efter matchen det var Marcus Mac-Attack Lindholm, Johan lillen Lindholm, Gustav gurra Österberg, Jonas mulen Oskarsson och Frank franka Kjellstrand. De var lite besvikna efter förlusten men en meny från Mjölbys stolhet och lite snacka med gamla lagkamrater gjorde saken bättre. Mac-Attack berättade om en spelar de kontrakterat på artistkontrakt. Spelaren hade nummer 7 men jag kan inte uttala hans namn riktigt, dom hade hittat honom i Oman där han tydligen varit väldigt tongivande i deras högsta serie flera år i rad.  Han hade visst varit fruktansvärt imponerade över isen han är bara van vid att åka omkring på is som har samma konsistens som sorbe. Ett par matcher och han kommer göra stora undervärk i Wettern tror alla inblandade. Men om någon därute funderar på en utlandstripp till Oman ger jag er rådet att strunta i det. Solen är mycket annorlunda där man får ingen brun bränna den blir med gulaktig istället, väldigt lustigit det där.

 

Ha det king tjingeling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela