blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Nattpass.

Publicerad 2010-09-02 21:51:54 i Allmänt,

När vi nu har börjat träna på så sena tider så McDonalds hinner stänga och Brs regelbundna möten ställs in. Detta är inget som uppskattas varken av Brs eller McDonalds, Brs förlorar massa viktiga kilon och McDonalds förlorar garanterat multum belopp varje dag som detta fortsätter.
Igår så svidade Pontus fölet Lidman om till målvakt och gjorde som vanligt ett strålande arbete mellan stolparna, han flög från stolpe till stolpe. Så denna säsong behöver vi inte ha någon andra målvakt ombytt fölet tar hand om den positionen.
Det var en lite bättre närvaro igår så träningen hade lite bättre fart och med två målvakter blir det genast mycket roligare. Kalle Haag verkar ha fått lite bättre ordning på sin innebandyböj och träffar nu mer mål, tror även han peta in en eller två puckar skönt för honom. En Kalle Haag i målform är ett stort oros moment för alla försvar. Krille har även visat att han ska vara straffskytt i vinter han sitter inne på ett par fruktansvärt luriga straffar som han mer än gärna plockar fram.
Döcka kunde inte närvara på träningen igår pga sitt jobb, man kan inte åka omkring och vara trött i DHL bilen det vet vi alla. Även hans bror runken va tvungen att stå över träningen tack vara att han dundra in i Bringenäs på onsdags träningen. Runken som kom i full fart för att tackla Bringenäs men han glömde att flytta handen och klämde den väldigt illa vilket gör att vi nu måste leta efter ett nytt smeknamn till honom, runken fungerar inte längre.
Kalle Haag kom igår på den strålande idéen att vi nu efter de här totala nattpassen ska ha med oss lite bröd, smör, pålägg, oboy, fil och till och med lite juice till träningarna så alla kan ta sig en frukost efter träning och sedan gå direkt till jobbet det är inte så mycket tid där emmellan. Detta ser bloggen som en fantastiskt strålande idé som alla kan ha nytta av, det är alltid bra att fylla på depoerna efter ett hårt pass.
Coacherna Tollarn och Lövgren verkar dock inte ha någon större bråska efter nattpassen och sitter gärna kvar och drar sig en längre stund, Tollarn är däremot väldigt frustrerad över att det inte finns någon pepsi eller läsk överhuvudtaget i kylen han begär en ändring på detta problem omedelbart så det är upp till den redan hårt arbetande styrelsen att börjar fundera på detta. Bloggen anser att det alltid är klokast att hålla coacherna på bra humör och uppmuntrar till läskeblask i kylen. Men det ska kommas ihåg att när man tar en dricka betalar man för den vilket verkade vara ett litet problem under förra säsongen, småkronorna som ligger i kylen är inte heller någon bank som man kan låna av för att kunna köpa en hamburgare på donken då får man stå över hamburgaren den dagen.
Sen måste bloggen även rapportera att Jonathan jonte Clarmo visar för tillfället upp en mäkta imponerande skäggväxt, bloggen ska arbeta för att få en bild på detta och visa upp. Den kommer väcka mycket avund hos oss som har lite mer problem med en sådan tät och mustig skäggväxt.

Thats all for now
Ha det king tjingeling.

Kommentarer

Postat av: Pecka

Publicerad 2010-09-04 01:30:34

Skön läsning! Roligt skrivet och bra insiderinformation. Tightare uppdateringar och denna kan ha möjlighet att ta ner Kissie från tronen. Lite mer modesnack bara, märken på benskydden etc. Louis Vuitton trunkar kanske vore nåt?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela