blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Rövknullet i Kockumshallen, inte med BRS

Publicerad 2010-09-26 20:00:39 i Allmänt,

Vi lämnar nu Kockumshallen i Kallinge och beger oss igen mot Mjölby, resan är väldigt lång men förhoppningsvis så blir det ett stopp så vi kan investera i lite mat och snacks. Pet kräver det, han har inte ätit pizza på 5 timmar. Det är många trötta huvuden alla fick inte massvis med sömn inatt. Men om vi spelade totalt bedrövligt nyktra så gjorde vi en mycket bättre match såhär lite på bakfyllan. KallingeRonneby tryckte på ganska så kraftigt matchen igenom. Men vi spelar mycket mer disciplinerat idag jämfört med igår och gav dom inga farliga lägen. Matchen slutade 5-5 efter att vi gått ifatt i sista perioden där vi låg under med 5-2 men gjorde 3 snabba och snygga mål och snuva dom på konfekten.

 

Första femman med Jakob, Krille och Kalle producerade 4 mål. 3 av Jakob och 1 stenhårt slagskott av Krille. Döcka tryckte eller tryckte han dunka in det första målet med ett slagskott från närahåll. Vi sköt bara 16 skott men visade på en fruktansvärd effektivitet. Jakob, Krille och Graflund var väldigt bra idag de var bäst på isen. Spelare som Enga, Jonathan Clarmo, Qvarna, Stalj, Kalle och Slem jobbade stenhårt i det tysta och käkade bokstavligen puck matchen igenom. Men alla ska ha ett stort beröm för den här matchen. Känns nästan som en seger nu på väg hem, Kallinge var mer eller mindre helt säkra på vinst inför tredje men vi vända på steken och tryckte ner jublet i halsen på dom men en väldig kraft. Gött gubbar.

 

Jakob och Krille hade båda problem med höfterna men slets sig igenom matchen och det vart en hel del mål som ni vet. Czigler hade väldiga problem med mjälten men han slet sig ändå igenom två perioder.  Problem för Czigler är att han inte riktigt verkar veta var mjälten sitter, dels för att han fråga oss andra vara mjälten sitter och säger sedan att han inte kan nicka på grund av smärtan. Men som den stålman han är slet han på bra.

 

Måste givetvis ge ett stort beröm till coacherna Lövgren och Tollsten som stått ut med oss och coachade oss till denna lika match. Nokke och Pet får inte heller glömmas bort de gjorde ett stort arbete i det tysta och gjorde ett stort jobb i båset och omklädningsrummet.

 

Pet har förövrigt lyckats med konststycket att trycka i sig 3 pizzor på denna resa bloggen är väldigt imponerad. Hans vapendragare Nokke har inte fått i sig lika många så därför går de två nu under smeknamnet helan och halvan.

 

Under resan har det också kommit fram att Qvarna är otroligt hemlig, det är inte många som vet mycket om den karln han är med jämt men han är inte direkt som bloggen som hörs jämt ut lite mer av den tystlåtna typen. Absolut inget fel i det vi måste alla vara olika, men hädan efter kommer han gå under smeknamnen ”den hemlige” eller ”hemliga Qvarna”.

 

Ordförande Almgren är givetvis väldigt nöjd att vi lyckades gå ifatt och spela lika då han fixat den match och en av hans arbetskamrater sitter i deras sportgrupp tror jag. Han va väldigt nöjd när de pratades vid efter matchen.

 

Tillsist ordförande Almgren har gjort ett stort arbete med denna resa och fixat allt grymt bra. Han ska givetvis hyllas för detta och även ha ett stort tack.

 

Nu är det bara en evighet kvar av denna resa men någon gång kommer vi väl hem. Så bjuder jag er läsare på lite bilder.

Ordförande Almgren sover gott men är ändå så fräsch, hur lyckas han?

Här har vi kärlek mellan två män, det är kärlek man inte ser bland andra.

Runken med sin idol, har han ärvt Döckas dubbelhaka.

Ha det king tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela