blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Take us in to the night

Publicerad 2010-09-26 02:56:03 i Allmänt,

Människor har ramlat bort människor har stannat kvar men i slutändan så står bara Brs kvar. Vi stod tillsammans och vi håll flaggan högt. Det var tomt när vi kom dit men efter att alla beställt varsin drinkt/öl så var det mer eller mindre fullt.

Vi tog hand om dansgolvet Krille. Bloggen, Czigler och Qvarfordt hade alla väldigt snygga moves. Men Nokke med sina snygga handrörelser var givetvis bäst. Men bäst av alla oss var Döcka han skrämde bara upp en flicka som var gråtfärdig, men där såg ordförande Almgren sin chans att rädda henne och hon vart så glad. Så väldigt snällt av Döcka att ge Ordförande den chansen. Men som den gentleman ordförande är så var han trevlig och lämnade sedan flicka till sina vänner, där har ni en beskyddande person. Ta lärdom av ordförande alla ungdomar.

Ja men bäst av alla på dansgolvet var givetvis jakob Karlborg grabben sitter inne på så många moves, folk blir avundsjuka och stannar av ilska när han visar upp sina begåvningar. Jakob take us in to the night,

Ha det king tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela