blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Jackie Ferm klok kvinna?

Publicerad 2010-09-23 23:05:42 i Allmänt,

På lördag klockan 09.00 har Brs samling i omklädningsrummet för avfärd neråt i landet.  De flesta av oss vet onekligen hur det går till att åka neråt i landet. Vi har haft ett otaliga resor neråt i smålandsskogar. Så har ni någonsin en tanke på att ge er ut och resa i småland eller flytta dit välj i såna fall Växjö, Kalmar eller Jönköping. Annars tänk helt om det finns ingenting att se i småland om man inte är fruktansvärt intresserad av träd för det finns det väldigt gott om i övrigt så är det ganska så tråkigt att åka omkring där nere. Men nu har vi bestämt oss för att göra detta och vi ska spela två matcher så tagga upp och ge allt precis som vanligt. Vi möter Lenhovda på lördagen och fortsätter senare ner till Ronneby sover över där och möter ett nystartat Div.3 lag från staden.

Givetvis ligger ordförande Almgren bakom det hela och han har ännu en gång gjort ett strålande förarbete han är en strålande initiativ tagande från honom. Vad jag har förstått så har ordförande en kollega som är inblandad i Ronnebys lag så han är tokladdad framförallt inför Ronneby matchen, kanske kan vi få se ett första mål från ordförande i Brs tröjan men samtidigt är det kanske alldeles för mycket begärt. Han har inte under sin korta Brs karriär vart någon större målspruta men han har samtidigt väldigt mycket annat att tänka på och fixa med så han kan få vara förlåten.

Givetvis så vill vi vinna matcherna men det handlar lika mycket om att ha kul tillsammans och det har vi lyckats med många gånger tidigare så det kommer det garanterat bli i helgen också. Alexander Lövet Avelöv stannar hemma det gör även direktör Malm, Barkö, Rickard J Filip Trötter Andersson, Bringan Pilip magic plastic hip Andersson, Nokke och Emil Pet Andersson, den sistnämnde tillhör inte laget men han är med jämt så han får räknas in ändå. Så det blir väl kanske inte så mycket hångla på resan när både Pet och Nokke stannar hemma, de är gruppens stora charmörer efter ordförande då förstår. Men nu eftersom bloggen inte är på hemmaplan denna helg så hoppas jag att ni mina trogna läsare har koll på vad som händer och sker för Pet och Nokke ute på Mjölby/Linköping stad i helgen. Allt skvaller är väldigt uppskattat ni behöver inte ha sett allting lösa rykten går också bra, det ger oss mycket fina skratt. Och oroa er inte dessa två tokar kommer garanterat att hitta på tokigheter. Sen stannar även Philip hemma så det finns väldigt stor chans att det kan uppstå en mindre tvist mellan Philip och Nokke nu när de jagar samma flicka, Pet vill säkert blanda sig in på ett hörn där. Så alla därute håll ögon och öron öppna prata gärna med era vänner så ni inte missar något denna blogg är till för alla så då måste det givetvis finnas smaskiga detaljer här.

Direktör Malm kan inte heller följa med han skulle med från början men var tvungen att tacka nej i sista sekund pga arbete. Men misströsta ej alla där ute han kommer garanterat dyka upp på Platå på lördag han må arbeta väldigt hårt men han festar minst lika hårt. Och på Platå finns det alltid en stor chans att man stöter på Malm han är en ikon där inne. Man kan även nå honom om man ringer till Platå efter tolv på lördagar han har en egen telefon där, detta pga att han har adress ändrat dit över helgerna. Men om ni ser honom ta reda på att det är han och inte hans bror de är fruktansvärt lika i Platå mörkret, hans bror är dock fruktansvärt trevlig det fick bloggen erfara när han trodde att han stod och prata med direktörn och sen efter fem minuters pratande så säger han till mig du tror nog att jag är min bror. Och det trodde jag verkligen men ack så fel jag hade.

Vill bara avsluta med att säga att jag såg debatt nyss där de prata om sprit-såpan som de kallade det. Och det är väl kanske dags att bli lite rädd när Jackie Ferm låter klok. Nöp mig i armen både en och två gånger, men hon lät onekligen klok. Detta var dock tack vare att de två killarna som var med i panelen och även deltar i Kungarna på Tylösand var totalt hjärndöda fanns inte alls för mycket intelligens under deras hårsvall. Ska bli intressant och se om dom löser några världsproblem. Men det tvivlar jag starkt på.

Ha det king tjingeling

Kommentarer

Postat av: Valen

Publicerad 2010-09-24 03:13:18

www.jockiboi.se vilken stjärna här är hans film http://www.tittaporr.com/video/7 (obs sista länken barnförbjuden, minst 18år krävs för att trycka på länken)

Postat av: Bloggen

Publicerad 2010-09-24 05:09:16

Jag ber om ursäkt för att inlägget är ihop tryckt i en ända klump. Det va problem med sidan så jag skrev inlägget i Word och klistrade bara in det. Därför det ser ut som det gör. Hoppas ni kan stå ut med det denna gång.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela