blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Kostymen den skaver

Publicerad 2010-09-05 17:39:40 i Allmänt,

Brs spelare sitter just nu hemma och i sina lyor och laddar från topp till tå inför kvällens internmatch. Bloggen kan t ex avslöja att ordföranda Almgren nu står och drar i frisyren för att få till den perfekta looken under hjälmen, bröderna Karlsson sitter förmodligen och träter lite med varann, Niklas Malm funderar på hur han ska ta över hela intersport, i Kalrborgs lya tränas det på att täcka av ytor i baklängesåkningen, speedkulan Haag försöker lära Stivie att kissa ute och Qvarna som vi kallar honom sitter och trampar på en cykel.
Ungefär såhär ser det förmodligen ut för några av Brs spelare. Kristofer Admyre däremot han hinner inte med någon uppladdning han har en lägenhet att städa och diverse grannar att be om ursäkt till för den höga och betvis dåliga musiken som spelades under gårdags kvällen.

För igår valde delar av Brs att korka upp vinet, kläcka ölen och blanda till drinkarna och ta sig till oktoberfesten som Södra fotboll anordna. Det var en lysande förfest hos Krille han öppnade upp sin fina lya och ingen höll igen. Det berättades historier, sjöng falskt, spelades gitarr och framförallt så trackades ordförande Almgren inte för att han gjort något fel utan bara för att han är så fruktansvärt snygg så omgivningen blir så fruktansvärt avundsjuka. Men vi börjar lära oss leva med det nu. Coach Tollarn var i hög form och bjöd på underhållning döcka skulle inte jobba idag så han kunde vara upp lite längre och vara med hela kvällen vilket förgyllde kvällen ännu mer för oss andra.
Väl framme vid öltältet på Södras grusplan upptäckte bloggen själv att han glömt kontanter fruktansvärt rookie misstag men samtidigt väldigt klokt då jag slappa att spendera någon av mina egna pengar, helt enkelt en kväll ala Ove Sundberg. Christer n' Petersson stod för underhållningen och var som vanligt mycket bra uppe på scen. En bra kväll med mycket skratt och även en del alkohol i lagom stora mängder såklart, det är ändå profisionella idrottsmän vi talar om här.

För att svara på kommentaren från senaste inlägget så har Brs inte bara en bra ordförande utan han är väskförsäljare och han ska genast kolla upp om det finns någon möjlighet till att få Louis Vuitton trunkar. Han ska även kolla om vi kan få Prada skridskor och Ray Ban visir. Vad det gäller mode snacket överlag så kommer det att komma mer och mer bloggen ska fösöka bjuda på lite bilder från allt från hur en hockeyspelare ska se ut till vad som är det senaste coach modet.

Så klockan 19.00 är det nedsläpp för Brs första match säsongen 10/11 så om folket vill se lite dålig hockey men ändå med mycket underhållning så tar er upp till VMP Group Arena.

That's all for now
Ha det king tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela