blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Och så blinkar det till.

Publicerad 2010-09-06 10:42:46 i Allmänt,

Det var många tunga huvuden som tog sig upp till VMP Group Arena igår för att spela den första Brsmatchen för säsongen, eller match och match det vara i alla fall 3 gånger 20 minuters internmatch. Blir inte samma sak som en match mot något annat lag men det är alltid kul att spela.
Det var ett normalt upplägg med hemma respektive borta matchställ, domare och tidräkning så lite seriöst var det i alla fall.
Hemma laget som spelade i svart ställde upp med.
Målvakt. Stivie Granath

Första femma:
Jesper Graflund
Pontus Lidman
Niklas Malm
Rikard Johansson
Jakob Kalrborg

Andra femma:
Martin Engström
Filip Andersson
Joakim Czigler
Linus Johansson
Andreas Qvarfordt

Tredje Kedja:
Andreas Jern
Anton Sundström
Alexander Avelöv

Borta laget som fick spela i vitt ställde upp med följande.
Målvakt:
Johan Höjdervall (som senare fick bryta pga skada och in kom då Johan lillen Lindholm)

Första femma:
Tobias Eriksson
Markus Karlsson
Emil Carlswärd
Kristofer Admyre
Christoffer Östh

Andra femma:
Jonas Karlsson
Fredrik Bringnäs
David Almgren
Henrik Tolmark
Rikard Karlsson

Tredje kedja:
Kalle Haag
Eric Qvarnström
Tobias Steilinger

Det var det svarta laget som gick segrande ur denna striden efter att ha haft ett ganska bra anfallsspel. De svarta började väldigt bra och hade ett bastant tryck men kunde inte få in pucken i mål. Men efter några minuters spel så frälste Filip Andersson de svarta med att komma i andra våg och stöta in pucken. Efter det kontrollerade det svarta laget händelserna ganska så bra.
Jesper Graflund var the man of the match då han bjöd på ett stabilt backspel och var även väldigt delaktig offensivt med bra passning och fina genombrott. Graflund stod även för matchens mål då han lurade upp tre man på läktaren och sedan bara la in pucken i öppet mål.
Även Niklas Malm måste nämnas då han var den ända av alla spelare som inte satte på sig rätt damasker, han spelade för det svarta med de vitas damasker. Detta händer jämt men denna gång hade vi verkligen påpekat att man skulle tänka på vilken färg man tog på sig, men Niklas direktörn Malm har mycket att tänka på och glömde då bort det.
Även lillen måste nämnas då han kom in på kort varsel och spelade väldigt bra, tror inte han vart på is iår och det visar bara ännu mer vilken talang det är vi har att göra med. Och alltid välkommet när någon ställer upp sådär så vi slipper spela med bara en målvakt.
Stämning var dock väldigt god trots de på vissa håll tunga huvuden både före och efter matchen, ingen dålig stämning från något av lagen varken före eller efter match inga dåliga vinnare och inga dåliga förlorare. Det pratades mycket om lördagskvällen då Brs som bekant värmde upp inför matchen på bästa sätt. Förfesten hos Krille var väldigt uppskattad men Emil Pet Andersson initiativ som dj var inte fullt lika uppskattat från omgivning som han hoppats och troligtvis även trott. Men han revanschera sig och gjorde en fullt godkänd domarinsatts istället.
Nu har Brs ledigt idag och sen har vi tidig träning på tisdag, träningen börjar redan 21.20 vilket gör att vi kanske hinner gå och lägga oss och få lite sömn inte illa, även McDonalds jublar stort över detta då de ser en stor inkomstkälla återvända. Sen är det som vanligt nattpasset på onsdag men 22.30-23.30 ingen dålig tid, tänk vad mycket man hinner hitta på innan. Det är ingen som behöver oroa sig för att inte hinna hem från jobbet. Får se om döcka kan komma på onsdag eller om dhl jobbet hindrar honom från att delta så sent.

That's that
Ha det king tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela