blackriversharks

En blogg om Hockeylaget BRS och dess spelare. Det händer de mest otroliga saker i det laget och det vill ingen missa att läsa om.

Vi rör oss framåt nu.

Publicerad 2010-09-08 00:48:11 i Allmänt,

Idag har Brs haft en träningstid som inte är mitt inatten. Bloggen kände själv att det egentligen var för tidigt på kvällen för träning, man har hunnit vänja sig vid dessa nattpass så nu kan man inte prestera såhär tidigt på kvällen. Men det är inget negativt på något sätt hellre att hinna komma hem innan ett än att vara bra på träning. Fler än bloggen uppskattade den tidiga träning bland annat döcka som nu hann till träna och orkar gå upp i morgon. Även McDonalds var väldigt glada att Brs tränar tidigare, fast det märktes att vi inte varit där på ett tag så det fanns inte många burgare klara. Bättring McDonalds.

Kalle Haag fick hoppa in och spela back idag och han skötte uppgiften strålande, hans baklänges åkning är inte av denna värld fruktansvärt snabb och effektiv. Fille Andersson är en back fylld av energi som smäller på lite här och där över isen vilket bloggen tycker är väldigt roligt att se, även fille verkar tycka om det. Anton Sundström åkte på en knäskada som inte såg rolig ut alls, knät va stort som fotboll. Som tur är har vi många experter i laget framförallt vad det gäller knän, Ante Jern har tagit sönder sitt knä några gånger så han vet hur dom ska se ut när det är riktigt illa. Sen är även Runken en jävel på att amputera, så han ska ta med sig sin rostigaste såg till träningen i morgon och blocka bort knät och även sätta dit ett nytt. Så vi löser det problemet inom laget.

Sen har bloggen upptäckt eller rättare sagt blivit informerad om att det finns ett blogg bråk inom Mjölby Hockey, det ska vara Hockey by Tony som har en dust med Mats Tjernströms blogg. Jag är inte helt säker på hur detta bråk ser ut eller om det ens är något att prata om eftersom jag inte läser någon av dessa bloggar. Men jag ska forska mer i ämnet och jag måste säga att personligen skulle jag tycka det är kul om det är ett bråk mellan dessa. Sådant ger alltid mycket roligare läsning och enligt min källa ska bloggen Hockey by Tony inte ha något emot att vara lite elak mot andra. Det tycker bloggen om.

Lite saker som skedde på mötet på McDonalds idag. Sveriges fina prestation mot San Marino togs upp och enligt Facebooks uppdateringar ska Anders Lundberg ha spelat på 6-0 till Sverige och förtjänar då ett grattis. Men det sades då att oddset på 6-0 enbart var sex gånger pengarna och eftersom Anders spelade en hundring fick han då givetvis 600 kr i vinst. Då undrar Döcka hur mycket man får om man skulle spelat 1000 kr. Ja du Döcka nu vet vi båda hur mycket man fick, eftersom vi runt bordet vara snabba och rätta honom. Döcka passa även på att äta hamburgare med hela ansiktet, vilket gav bloggen inspiration han gjorde verkligen allt för att få in så mycket som möjligt av burgaren i munnen varje gång. Så hårt måste bloggen börja arbeta för att rädda puckarna i vinter. Mötet hade idag även fin besök av båda ordförande Almgren och Robert Nokke Norin. Trevligt att dessa två kunde titta förbi och bjuda på sig själva. Även två färskingar tittade in Krille och Jakob alltid roligt med tillskott och vi hoppas dom dyker upp oftare.

Bloggen har fått emot ta en del kritik i veckan lite från personer i Brs och lite mer från en utomstående. Vad det gäller kritiken från en spelare inom Brs omklädningsrums väggar så finns det inget rättstavningsprogram i denna blogg och när man sitter och skriver kan man missa lite i all hast, jag försöker givetvis att minimera misstagen men en del kan slinka igenom. Vad det gäller den andra kritik som var mer av det konstruktiva slaget så ska jag lägga ut lite frågor till er läsare.

Vill ni att bloggen ska skrivas med större bokstäver? Vill ni det ska jag genast titta över om det går att lösa.

Vill ni att det ska vara tydligare styckindelningar i bloggen?

Vill ni att smeknamnen ska skrivas med enbart stora bokstäver?

Allt detta går givetvis att lösa så det är bara att säga vad ni tycker. Har ni andra förslag för att förbättra bloggen så skriv gärna det med, så kan vi göra detta till en så bra blogg som möjligt. För det är mitt stora mål som nybörjare bloggare att bli en bloggare som blir ihåg kommen som den bästa bloggen genom alla tider även efter internet försvunnit.

I morgon är det nattpass igen får se om Döcka kan komma.

Ha det king tjingeling

Kommentarer

Postat av: Kjell

Publicerad 2010-09-08 10:09:03

Hallå

Jag tycker det vore trevligt med lite större text.

Som du sa lite tydligare styckindelningar är inte fel. Gör att det blir lite mer lättläst och ser mer intressant!



Bra blogg annars med mycket kul läsning!

Postat av: Mac

Publicerad 2010-09-08 13:44:23

Jag tycker du skaffar dig en egen nisch o skiter i vad alla tycker. Du bestämmer. Vi klagar. Du slänger dänga tillbaka. Så funkar det i blogg världen :D

Postat av: döcka

Publicerad 2010-09-08 14:56:30

mycket påhopp på mig nu stibbe...skulle väl inget göra om du skrev med större text. och ja jag ska träna ikväll...

Postat av: Asfalt & sand

Publicerad 2010-09-08 16:11:21

Ser gärna att mer påhopp på Andreas jern sker..

Postat av: Sand & asfalt

Publicerad 2010-09-08 17:08:15

Ser gärna mer påhopp på asfalt & sand! :)

Postat av: Pecka

Publicerad 2010-09-09 13:36:22

Lite info om alla dessa sköna smeknamn skulle vara kul att veta. Bakgrund och var dem härstammar ifrån. Annars det som Kjell yttrat sig om.

Keep it up

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela